Nuotr.: „Rytas“
Nuotr. „Rytas“

Ketvirtadienį po pietų Vilniaus oro uoste nusileido naujausias Vilniaus „Ryto“ pirkinys Rokas Stipčevičius ir pasidalino mintimis apie naują komandą.

Pastaruosius tris sezonus Stipčevičius praleido Sasario „Dinamo“ klube.

– Kaip praėjo skrydis?
– Skrydis buvo sunkus, nes reikėjo keltis 4:45 val., bet esu laimingas atvykęs čia.

– Ką žinote apie komandą?
– Žinau beveik viską. Mačiau porą paskutinių rungtynių, žinau klubo istoriją, nes žaidžiu daug metų krepšinį ir, galima sakyti, esu krepšinio maniakas. Seku viską, kas susiję su šiuo žaidimu, o Lietuva – krepšinio šalis.

– Ką žinote apie dabartinę komandą ir trenerį Adomaitį?
– Žinau trenerį, nes jis yra Lietuvos krepšinio rinktinės strategas, o jie prieš mus žaidė Kroatijoje. Deja, pralaimėjome, nes jie tada rungtyniavo labai gerai.

Iš komandos pažįstu keletą vyrukų, prieš kuriuos teko žaisti praeityje. 

– Koks bus pagrindinis jūsų tikslas?
– Pagrindinė užduotis – būti trenerio dešinioji ranka ant parketo bei padėti kiekvienam vyrukui rasti savo vietą aikštėje.

Komentarai:
sss
Taip atrodo, jog Lietuvis butu. Rasykit tikra varda ir pavarde.
2018-11-09
+11
Atsakyti
Kazkas
Rytfanis Kas man krenta kad jisai kai zaide pries rinktine tai nieko nepataike. O siaip laikomas geru metiku bet tikuosi kad jis gerai vadovaus komandai nes daug savybiu stiprios geri troikai gera gynyba neziurejau jo labai tai nezinau ar astrus ar isvis. O jei is pf butu rinktis tai derick brown free agent
2018-11-08
+4
Atsakyti
Kaimas
Jesus, tik Lietuvoje sugeba pateikti užsieniečio vardą pavardę, kaip vietinio žaidėjo.. :D fun

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-08
-10
Atsakyti
djgaffer
Nu bent jau apie komandą daug žino,ne kaip Seeley su Sutton.Tai gal greičiau apsipras.Tik man jo tas vadinamas "vadovavimas" kelia šypseną,kai jo perd.vidurkis tik du siekia ir jis pats yra net daugiau SG.Nu,pažiūrėsim,kaip jam seksis sustatyti komandą aikštėje.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-08
+8
Atsakyti
Neptun
Jau buvo čia vienas toks, tik gaila išsimiegoti nesugebėdavo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-08
+1
Atsakyti
RYTFANIS
MLDC TAIP TRUKO YUGOSLAVISKO CHARAKTERIO MUM DABAR ZALIAS KURWAS SPAUSIM ALINANCIOJ GINYBOJ,RYTAS BEST CENTRO BETRUKSTA IR EUROPA MES ATEINAM!!!
2018-11-08
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.