Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Pasvalio „Pieno žvaigždės“ rado pamainą į kitą komandą išvykusiam Lance'ui Jeteriui. Aukštaitijos klubas oficialiai sukirto rankomis su Prancūzijoje pastaruoju metu rungtyniavusiu Jay Lawrence'u Threattu.

Jay Threatt

Jay  Threatt
Jay  Threatt
MIN: 25.83
PTS: 9 (41.18%)
REB: 1.67
AS: 4.33
ST: 1.33
BS: 0
TO: 1.33
GM: 3

29-erių metų atakų organizatorius nuo 2016-2017 metų rungtyniauja antrajame Prancūzijos divizione, o šį sezoną pradėjo su Puatjė „Poiters“ klubu.

Per penkerias čempionato Prancūzijoje rungtynes Threattas vidutiniškai rinko po 15,8 taško, atliko po 8 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo po 3,8 kamuolio.

Patyręs įžaidėjas jau gerai žino, ką reiškia žaidimas Europoje – anksčiau jis taip pat vedė į pergales Suomijos, Rumunijos, Vokietijos ir Vengrijos komandas.

Prieš šešerius metus JAV atletas baigė Delavero universitetą.

Šiandien į Pasvalį jau atvyko ir kitas klubo naujokas – Dagoberto Pena. Jis su „Pieno žvaigždėmis“ treniruosis jau šiandien. Threattas atvykti turėtų artimiausiu metu.

Komentarai:
O tai kaip Jeterį galima pasilikt
Jei neprisilaikydavo formos ir kimšo kas papuola po ranka ? Tokiam žaidėjui didėja traumų rizika.
2018-11-13
-6
Atsakyti
Kazkas
Na žaigždėm jau reikia laidoti sezoną nes nieko nebus jei dago pena dar nieko blogo tai jau jeterio nepasilikt yra didžiulė klaida
2018-11-13
-4
Atsakyti
Kazin
Su Jeteriu ir Watts komanda turejo veida. Dsbar net nzn, nieko isskirtinio. Ir 2 lygos zaidejas vietoj 1 lygos zaidejo neatrodo stipriau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-13
Atsakyti
Anonimas
Galejo ir Jeteri pasilikti giniboje butu labai tikes .

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-13
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jay Threatt

Jay  Threatt
Komanda: Pasvalio Pieno žvaigždės
Pozicija: PG
Amžius: 29
Ūgis: 180 cm
Svoris: 80 kg
Gimimo vieta: JAV