Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Karaliaus Mindaugo taurės turnyras grįžta ten, kur pradėjo egzistavimą. Keturios stipriausios Lietuvos krepšinio komandos dėl taurės susirungs Vilniuje – čia 2016 m. įvyko inauguracinis Karaliaus Mindaugo taurės turnyras.

Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertas vyks 2019 m. vasario 16-17 d. „Siemens“ arenoje. Išankstiniai bilietai jau parduodami Tiketa.lt.

Apie 2019 metų renginio vietą paskelbta sekmadienį per „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynes Klaipėdoje tarp „Neptūno“ ir Vilniaus „Ryto“.

Pernai turnyro finalo ketvertas vyko uostamiestyje. Per rungtynes Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas perdavė karūną Vilniaus vicemerui Linui Kvedaravičiui – šiuo simboliniu žingsniu Klaipėda perdavė organizacines teises Vilniui.

„Grįžtame į sostinę, kuri yra Karaliaus Mindaugo taurės turnyro lopšys. Renginys čia 2016-aisiais buvo pripažintas geriausiu metų sporto renginiu Lietuvoje ir grįžtame su tikslu suteikti žiūrovams tokių pat teigiamų emocijų“, – džiaugėsi turnyrą organizuojančios LKL prezidentas Remigijus Milašius.

Pirmajame Karaliaus Mindaugo taurės turnyre triumfavo tuometis Vilniaus „Lietuvos rytas“, vėliau Kaune ir Klaipėdoje taurę iškovojo Kauno „Žalgiris“.

Ketvirtasis renginys vėl vyks Vilniuje ir nuo sekmadienio prasidėjo išankstinė prekyba bilietais. LKL klubų abonementų turėtojai iki antradienio bilietus į finalo ketvertą gali įsigyti su nuolaida.

Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto dalyvės paaiškės vasarį sužaidus atsakomąsias ketvirtfinalio rungtynes.

Šiuo metu vyksta II KMT etapas – Utenos „Juventus“ po pirmųjų rungtynių turi 21 taško pranašumą prieš Kėdainių „Nevėžį“, kitą porą sudaro Prienų „Skycop“ ir Alytaus „Dzūkija“.

Šių porų nugalėtojos iškops į ketvirtfinalį ir prisijungs prie Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Ryto“, Klaipėdos „Neptūno“, Panevėžio „Lietkabelio“, „Šiaulių“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“.

Ištraukus burtus paaiškės ketvirtfinalio poros, pirmos ketvirtfinalio rungtynes vyks sausį, atsakomosios – vasario 12-13 d.

Komentarai:
Kazkas
Anonimas isvis tu zalgirio ar ryto fanas nesupratau?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-20
-8
Atsakyti
As
Balkonas skarbonkeje eilini karta bus uzdarytas ar visgi atidarys?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-18
-3
Atsakyti
Anonimas
Jo namo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-18
Atsakyti
Anonimas
Taurė grįš namo
2018-11-18
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.