Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

„Golden State Warriors“ aukštaūgis DeMarcusas Cousinsas į krepšinio aikštelę sugrįš kiek vėliau, nei buvo tikėtasi – jau po Kalėdų, skelbia „Mercury News“ žurnalistas Loganas Murdockas.

Šį sezoną metami tritaškiai

39%
11,4
Pataiko: 11,4
Taiklumas: 38,7%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Stephen Curry

Anot jo, krepšininkas sugrįžimą planavo gruodžio 7-ąją dieną, kuomet „Warriors“ pradės penkių išvykos susitikimų seriją rungtynėmis su Milvokio „Bucks“.

„Nepaisant to, jog jo atsigavimo laikotarpiu jokių nesėkmių nebuvo, nuspręsta, kad Cousinsui vis dar reikia laiko atgauti sportinę formą ir sugrįžti į aikštelę visiškai pasiruošusiam“, – teigia šaltinis.

Sekmadienį krepšininkas jau dalyvavo treniruotėje, kurioje kartu su Stephenu Curry rungtyniavo prieš kitus komandos draugus.

211 cm ūgio vidurio puolėjas sausį patyrė Achilo sausgyslės traumą ir vis dar tęsia reabilitaciją. Vasarą medikai spėjo, kad Cousinsas į aikštelę išbėgs sausio mėnesį.

Puolėjas praėjusį sezoną žaidė Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipoje bei vidutiniškai rinko po 25,2 taško, 12,9 atkovoto kamuolio ir 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

Tai bus jau 9-asis atleto sezonas NBA lygoje. Fenomenalu, tačiau vienu geriausiu lygos aukštaūgiu laikomas Cousinsas per karjerą dar nėra sužaidęs nė viename atkrintamųjų mače.

Šią vasarą su aukštaūgiu kontraktą pasirašiusi „Warriors“ tapo pirmąja komanda po 1975-76 metų sezono Bostono „Celtics“, kuri savo sudėtyje turi 5 žaidėjus praėjusį sezoną žaidusius „Visų žvaigždžių“ mače.

Komentarai:
Antanas
Is snukio matosi kad jis neissivystes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-27
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.