Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Lietuvos krepšinio rinktinė antradienį pradėjo pasiruošimą FIBA atrankos lango rungtynėms su Italija ir nors lietuviai yra užsitikrinę vietą pasaulio krepšinio čempionate Kinijoje, tačiau komandos kapitonas Mantas Kalnietis tikino, kad motyvacijos netrūks.

„Niekas nesusirenka į rinktinę tik pabūti. Tikslas yra tik laimėti ir nėra daugiau jokių klausimų. Stengsimės pratęsti pergalių seriją“, – sakė rinktinės kapitonas.

Lietuvos rinktinė atrankos varžybose kol kas nepralaimėjo – iškovojo pergales visose 8 žaistose rungtynėse. Būsima lietuvių varžovė Italija J grupėje su 6 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais žengia antroje vietoje.

„Apie italus dar nežinome nieko, nes tik vakar mes patys vakare susirinkome į treniruotę. Žinote, dabar rinktinėse vardai nuo realios situacijos skiriasi, tai dabar eisime žiūrėti video. Dabar net nežinau visos jų sudėties“, – apie būsimus priešininkus kalbėjo Kalnietis.

Dar praėjusiame sezone Milano „AX Armani Exchange“ ekipoje rungtyniavęs rinktinės kapitonas puikiai pažįsta šios šalies arenas, o ketvirtadienį Brešoje tikisi karštos atmosferos: „Salė nėra didelė, todėl ten turėtų būti didelis sirgalių palaikymas, bus karšta. Bus panaši situacija, kaip žaidėme Kroatijoje – suspaustoje salėje varžovai nori turėti pranašumą.“

Puikiai Vilerbano ASVEL klube šį sezoną rungtyniaujantis įžaidėjas nedvejojo apie dalyvavimą šiame rinktinių lange bei džiaugėsi grižęs namo.

„Nebuvo jokių dvejonių. Galimybė grįžti namo yra geriausias langų aspektas. Jeigu būtų bėdų, nebūčiau rizikavęs, bet kadangi viskas gerai, todėl nesinorėjo išeiti iš to gero kelio“, – sakė Kalnietis.

Komentarai:
Antanas
Cia tas kur vaikystej per si.kna buvo traukiamas dedziu?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-27
-1
Atsakyti
djgaffer
Vėl su ta motyvacija.Atrodo,kad žurnalistai daugiau nežino,ko klaust.Visų dabar eis ir klausinės apie motyvaciją.O tų langų pliusas tai ir yra,tik kad gali namo grįžt,su draugais susitikt.Nu dar jaunimui duot žaist.Bet čia daugiau kitoms rinktinėms galioja,nes pas mus jaunimui nedaug šansų pasireikšt duodama.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.