Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Utenos „Juventus“ klubas ir toliau bus priverstas rungtyniauti be legionieriaus Kenny Gaineso. Po Achilo sausgyslės traumos niekaip neatsigaunantis amerikietis ketvirtadienį ryte išvyks į JAV.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
19,3
Pataiko: 19,3
Taiklumas: 53,3%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 11
Daugiausia pataiko: Alex Hamilton

Praėjusio sezono viduryje sunkią Achilo sausgyslės traumą patyręs gynėjas Lietuvoje dirbo nuo rugpjūčio vidurio, tačiau aikštelėje pasirodė vos dvejose Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe“–LKL) bei dvejose Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) rungtynėse.

Prieš kelias savaites Gainesas patyrė kitos kojos Achilo sausgyslės traumą. Atlikus tyrimus buvo nustatytas nedidelis sausgyslės plyšimas, tad į aikštelę amerikietis galės grįžti tik sausio mėnesio pradžioje.

„Krepšininkas pareiškė norą reabilitaciją tęsti JAV, savo buvusiame universitete, kuris turi moderniausią įrangą tokių traumų gydymui. Kadangi artimiausias tris savaites Kenny rungtyniauti vis tiek negalės, nusprendėme leisti jam išvykti. Į Lietuvą Kenny grįš sausio 3 dieną ir tikimės, kad bus visiškai atsigavęs ir pasiruošęs rungtyniauti.

Žinoma, viskas vyksta ne taip, kaip mes tikėjomės vasarą pratęsdami sutartį, tačiau jau beveik keturis mėnesius žaidžiame be Kenny, tad palauksime ir dar tris savaites. Juo labiau, kad per šį laikotarpį sužaisime tik ketverias rungtynes“, – teigė „Juventus“ klubo direktorius Eimantas Skersis.

Šį sezoną šalies čempionate per 13 minučių Gainesas vidutiniškai pelno po 9 taškus, atkovoja ir perima po 1,5 kamuolio, atlieka po 0,5 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 5,5 naudingumo balo.

 

Komentarai:
Potencialas jo milžiniškas, tikrai verta laukti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-05
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kenneth Gaines

Kenneth  Gaines
Kenneth  Gaines
MIN: 12.88
PTS: 9 (41.67%)
REB: 1.5
AS: 0.5
ST: 1.5
BS: 0
TO: 1
GM: 2