Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Ryto“ ekipa pirmadienį ryte išskrido į Italiją, kur jau antradienį išbandys jėgas su reguliariojo sezono metu pasikeitusiu Turino „Fiat“ klubu. Prieš devintąjį Europos taurės turą išvykoje Dainius Adomaitis papasakojo apie pagrindines būsimas užduotis, varžovų pokyčius ir svarbiausius akcentus rungtynėse.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
31
Naudingumas
41
Tritaškiai
60%
6/10
Perimti kamuoliai
3

Turino klubas Europos taurėje vis dar žengia be pergalių (0-8), o Vilniuje turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą 86:79. Tiesa, nuo to laiko Italijos komanda pasipildė dviem naujais žaidėjais, o vyriausiojo trenerio pareigose ir vėl darbuojasi legendinis 78-erių JAV strategas Larry Brownas. 

„Ryto“ ekipos strategas atskleidė, kad tai bus trumpiausias laikas pasiruošti rungtynėms išvykoje šį sezoną ir trumpai papasakojo apie būsimą akistatą.

– Koks treniruočių planas Italijoje?
– Šiandien bandysime taktiškai pasiruošti rungtynėms. Labai svarbu informaciją, kurią analizuosime vaizdo peržiūroje atsinešti į vakarinę treniruotę ir įvykdyti tai rungtynėse. 

– Nuo pastarosios akistatos Vilniuje į varžovų gretas sugrįžo legendinis vyriausiasis treneris Larry Brownas. Kuo komanda pasikeitė nuo pastarojo mūšio sostinėje?
– „Fiat“ ekipa tikrai yra pasikeitusi. Jai ir vėl vadovauja vyriausiasis treneris, o sudėtyje buvo pokyčių. Turino komandą sustiprino du naujokai, kurie turi svarbias roles rotacijoje, o prieš Europos taurės rungtynes „Fiat“ laimėjo atkaklią dvikovą vietinėse pirmenybėse. 

– Kokiu stiliumi rungtyniauja atsinaujinęs „Fiat“ klubas?
– Labai daug individualaus bei ankstyvo žaidimo puolime. Turime visuomet būti pasiruošę gynyboje, nes varžovas bet kuriuo metu gali priimti sprendimą nutraukti derinį ir sužaisti vienas prieš vieną. Carlosas Delfino yra labai patyręs žaidėjas, kuris šiuo metu yra geroje formoje, o po traumos paskutinėse italų klubo rungtynėse jau rungtyniavo ir aukštaūgis Jamesas Michaelas McAdoo. Iš dviejų naujokų, kurie papildė ekipą galima išskirti Daringtoną Hobsoną, kuris neblogai įsiliejo į komandą.

– Kokie svarbiausi antradienio rungtynių akcentai?
– Svarbiausia neleisti jiems bėgti. „Fiat“ atakas rengia pirmoje jų fazėje, todėl turime stabdyti jų ankstyvą žaidimą bei būti susikoncentravę gynybai vienas prieš vieną.  

Komentarai:
Ne tas lygis darb, krapikas 2
Jam reikia grizt i savo lygi i juventus... ka cia ir kalbet

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-11
+4
Atsakyti
to djgaffer
Koks dar mirk gyvenk, paziurek lentele. Mornaras gaus nuo Frankfurto ir Rytui namie mornarui nepralaimet 23+ reikia.. Auksciau 4 vietos vistiek nepakils.
2018-12-11
+2
Atsakyti
KLPD
labai nemėgstu Ryto - na bet tegu laimi jau prieš italus,na ką jau čia...

Vistiek gaus į zūbus namie nuo Neptūno.
2018-12-10
-1
Atsakyti
djgaffer
Suttonas į Italiją grįžta,tai gal vėl uždominuos. :-) O jei rimčiau,tai čia rytui mirk-gyvenk rungtynės.Fiat bus atsipalaidavę,laimėjo paskutines rungtynes italijoje,su gera nuotaika.Rytą tuo tarpu įtampa dar gali slėgti.Ne veltui ir lažybininkai prognozuoja,kad tai apylygės komandos ir abi gali nugalėti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-10
+2
Atsakyti
Linkėjimai iš Kauno
Didžiausios sėkmės italams...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-10
Atsakyti
Anonimas
Na reik manyt vyrai susivienys ir suzais ne blogiau nei sekmadieni..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-10
+1
Atsakyti
rytas
Pasikraunam bent -20 ir busim laimingi
2018-12-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Turino Fiat
Vilniaus Rytas
53%
35/66
Metimai iš žaidimo
50%
35/70
29
Atkovoti kamuoliai
37
17
Rezultatyvūs perdavimai
15
5
Perimti kamuoliai
8
87
Naudingumas
111
47%
18/38
Dvitaškiai
62%
23/37

Rungtynių žaidėjai

Dallas  Moore
26 PTS
10/15 FG
0/0 FT
Rok  Stipcevic
31 PTS
9/15 FG
7/7 FT
Darington  Hobson
7 REB
6 DREB
1 OREB
Martynas  Echodas
11 REB
6 DREB
5 OREB
Turino Fiat
Keli žaidėjai
4 AS
D.J.  Seeley
5 AS
3 TO
27 MIN
Dallas  Moore
21 EFF
57% 2P%
75% 3P%
Rok  Stipcevic
41 EFF
60% 2P%
60% 3P%