Nuotr.:

Victoras Garcia tęs darbus Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“ ekipoje ir vyriausiojo trenerio pareigose išliks iki sezono pabaigos, praneša klubas.

38-erių komandos galva jau spėjo pajusti pirmosios pergalės skonį – praėjusį ketvirtadienį Eurolygoje nugalėjo Milano „AX Armani Exchange“ ekipą. Vis dėlto sekmadienį Ispanijos lygos mače su Madrido „Realu“ Las Palmo klubas krito nusileisdamas net 24 taškais.

Ispanas klube dirba nuo 2010-2011 metų sezono, kai tapo Pedro Martinezo asistentu. Tiesa, „Herbalife Gran Canaria“ į dabartinę vyriausiojo trenerio kėdę bandė kalbinti tą patį Martinezą, tačiau nusprendė suteikti šansą Garciai.

Praėjusį antradienį, sužaidus trečdalį Eurolygos reguliariojo sezono rungtynių, Las Palmo klubo valdyba parodė duris vyriausiajam komandos strategui Salvai Maldonado.

Šiuo metu Eurolygoje Las Palmo klubas po 11 turų savo sąskaitoje turi 4 pergales ir žengia dvyliktas. Kauno „Žalgiris“ pirmąkart su šia ekipa šiame sezone susikaus išvykoje gruodžio 28-ąją dieną.

Ispanijos čempionate „Herbalife Gran Canaria“ su 3 pergalėmis ir 8 pralaimėjimais rikiuojasi 15-as. Praėjusiame sezone Las Palmo klubas vietiniame fronte prasibrovė tarp keturių stipriausių ir taip pelnė vietą Eurolygoje.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

73%
15,4
Pataiko: 15,4
Taiklumas: 72,5%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 23
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Clevin Hannah