Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išvyks į Vokietijos miestą Miuncheną, kuriame penktadienį susitiks su Miuncheno „Bayern“ klubu.

Antanas Kavaliauskas

Antanas  Kavaliauskas
Antanas  Kavaliauskas
MIN: 12.28
PTS: 7.4 (77.42%)
REB: 2.5
AS: 0.8
ST: 0.2
BS: 0.3
TO: 0.9
GM: 10

Belaukiant susitikimo, mintimis su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas, dėl traumos praleidęs savaitgalį „Žalgirio“ arenoje vykusį susitikimą su Vilniaus „Ryto“ komanda.

„Žiūrėsime, ką pasakys gydytojai. Manau, kad trečiadienį jau treniruosiuosi su komanda. Sveikstame, darome terapiją. Turėjome porą laisvų dienų. Nežaidžiau rungtynėse su „Rytu“ – visa tai turėtų padėti“, – antradienį kalbėjo aukštaūgis.

Prie dviejų iš eilės Eurolygoje iškovotų pergalių žalgiriečiai sekmadienį dar pridėjo ir laimėjimą vietiniame fronte – „Žalgirio“ arenoje buvo įveiktas Vilniaus „Rytas“. Šiose rungtynėse Kavaliauskas negalėjo padėti savo komandai, todėl įvykius turėjo stebėti iš šalies.

„Pradėjome žaisti geriau. Gynyboje turėjome tikrai geras atkarpas. Tai mums tikrai padėjo laimėti. Komanda žaidė gražų žaidimą, teko žiūrėti viską nuo suoliuko, – kalbėjo Kavaliauskas. – Nedažnai taip tenka stebėti rungtynes, bet kai žiūri, viską matai. Tuo pačiu buvo sunku nepadėti komandai. Norėjosi eiti į aikštelę, ypatingai, kai buvo tas susistumdymas, bet ką padarysi.“

Vokietijoje „Žalgiris“ susitiks su varžovu, kuris Eurolygoje turi lygiai tokį patį pergalių ir pralaimėjimų balansą kaip ir kauniečiai (5-6). Prieš kelionę į Vokietiją Kavaliauskas kalbėjo apie tai, kaip komanda ruošiasi dvikovai.

„Ruošiamės rungtynėms, analizuosime varžovų žaidimą. Treneriai yra parengę planą, kurio daugmaž reiks laikytis rungtynių metu. Reikės ten vykti ir kovoti“, – aiškino žaidėjas.

Komentarai:
Kai cia taip daugmaz :D
"Treneriai yra parengę planą, kurio daugmaž reiks laikytis"

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-12
-1
Atsakyti
Lol
Siandien jau treciadienis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-12
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Antanas Kavaliauskas

Antanas  Kavaliauskas
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: C
Amžius: 34
Ūgis: 208 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva