Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Regionų krepšinio lyga (RKL) turi naują vadovą. Trečios pagal pajėgumą Lietuvos lygos prezidentu antradienį vykusioje komandų vadovų konferencijoje išrinktas buvęs profesionalus krepšininkas, o dabar verslininkas Vaidas Jurgilas. Viceprezidentu tapo visuomenininkas ir teisininkas Donatas Kisielius.

Kasmetinės konferencijos metu RKL garbės prezidentas Arvydas Kregždė pranešė, kad buvęs lygos vadovas Darius Gudelis nepanoro kelti savo kandidatūros naujai kadencijai ir pristatė naują kandidatą į lygos vadovo vietą.

Į konferenciją susirinkę komandų atstovai naująjį kandidatą išrinko vienbalsiai – visi 25 delegatai balsavo už.

Naujai išrinktas lygos vadovas teigė, jog džiaugiasi naujomis pareigomis ir pažadėjo ne tik aktyviai dalyvauti RKL veikloje, tačiau ir palaikyti glaudesnį ryšį tiek su komandomis, tiek su rajonų valdžios atstovais, kurie labiausiai prisideda prie klubo išlaikymo.

Prieš tai Jurgilas metus ėjo lygos viceprezidento pareigas, tad į atsilaisvinusią poziciją konferenciją vedęs Kregždė pasiūlė Kisieliaus kandidatūrą. Už balsavo 24 delegatai, 1 susilaikė, tad žymiam teisininkui buvo suteiktos lygos viceprezidento pareigos.

Šiemet RKL pirmenybėse rungtyniauja43 klubai – A divizione varžosi 16 komandų, dar 27 komandos dalyvauja silpnesniame B divizione.

 

Komentarai:
lol


2019-05-03
-2
Atsakyti
lol
2019-05-03
+8
Atsakyti
x
Sorry, your browser does not support inline SVG.

2019-05-03
+14
Atsakyti
x
http://www.w3.org/2000/svg" >



2019-05-03
-11
Atsakyti
x


2019-05-03
-5
Atsakyti
x
2019-05-03
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.