Nuotr.:

Geresnių sąlygų karjeroje siekiantis Siimas-Sanderis Vene šį sezoną trečią kartą keičia komandą. Ispanijos žurnalistas Chema De Lucas praneša, jog 28-erių estas sukirto rankomis su Eurolygoje debiutavusia Las Palmo „Herbalife Gran Canaria“.

Buvęs žalgirietis sezoną pradėjo Manresos BAXI ekipoje, o gruodžio pradžioje persikėlė į Fuenlabrados „Montakit“. 

Ispanijos čempionate atstovaujant BAXI, Vene per šešerias rungtynes vidutiniškai žaidė po 22 minutes, pelnė po 10 taškų ir atkovojo po 3 kamuolius. Jo pataikymas iš toli siekė 44,4 proc.

„Montakt“ garbę puolėjas gynė vieninteliame susitikime su buvusia savo komanda BAXI, į kurios krepšį įmetė 14 taškų (4/7 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 14 naudingumo balų.

Vene Eurolygoje paskutinį sykį žaidė paskutiniaisiais metais vilkėdamas Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. 2016-ais Lietuvą palikęs 202 cm ūgio aukštaūgis per keturis sezonus Eurolygoje iš viso sužaidė 45 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje pelnydavo po 3,1 taško ir atkovodavo po 1,6 kamuolio.

„Herbalife Gran Canaria“ su 4 pergalėmis per 11 turų Eurolygoje užima 12-ąją vietą. Gruodžio 28-ąją jos namuose laukia pirmoji sezono akistata su Kauno „Žalgiriu“.

Komentarai:
Donce
Nors ir nebuvo pats naudingiausias zalgirio legionierius, bet visad kovojo buvo zalio kraujo. Tikiuosi motiejunas ir arena sutiks draugiskai kai lankysis kaune. Smagu, kad grizo i auksciausia lygi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-13
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
22,0
Pataiko: 22,0
Taiklumas: 54,4%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Andzejs Pasecniks