Nuotr.: bdata.7m.com.cn
Nuotr. bdata.7m.com.cn

Karjeros sezoną Kinijoje žaidžiantis Donatas Motiejūnas priverstas atitrūkti nuo krepšinio. Lietuvis dvikovoje su Džedziango „Lions“ ekipa susižeidė čiurną, o 24sek.lt praneša, jog dėl šios traumos jis nerungtyniaus 2-4 savaites. 

Gali būti, jog skausmingas mūšis su „Lions“ jam tapo paskutinis 2018-ais metais. Jame D-Mo sužaidė 11 minučių, per kurias pasižymėjo 6 taškais (1/2 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 4/4 baudos), atkovojo 3 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir surinko 8 naudingumo balus.

Be jo likusi „Golden Stars“ namie suklupo 82:116.

Šandongo klube žibantis Motiejūnas šį sezoną vidutiniškai aikštėje praleidžia po 35 minutes, renka po 24,4 taško, 15 atkovotų ir 2 perimtus kamuolius, 5 rezultatyvius perdavimus, 1,1 blokuoto metimo bei 29,4 naudingumo balo.

„Golden Stars“ 20-ies komandų turnyrinėje lentelėje su 10 pergalių per 18 turų žengia 10-a. Iki metų pabaigos kauniečio klubas sužais aštuonerias rungtynes, iš kurių paskutiniosios vyks gruodžio 29-ąją.

Komentarai:
Ed
Ok, jis per praeita sezona ir šį uždirbs gerus pinigus, bet visi puikiai žino Kinijos krepšinio lygi.. taip yra ten geru pensiju kurie jau karjeras baigibeja.. Bet jeigu kitame sezona Motiejūnas negrįš į NBA arba į Eurolyga, tai tada arba jo agnetas lepšis, arba Motiejūnas nebėra toks koks buvo Rockets klube.. Ir trauma nugaros sušiko jo karjera.. jo lygis minimum turėtu būti bent Eurolygos, o šiaip manau NBA jis tikrai gali žaisti, ten NBA pilna juoduku kurie net Eurolygos lygio netempia, bet lošia NBA, tad Donce manau turetu kita sezona pasirašyt su kokiais Cavs ir panašiai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-13
-4
Atsakyti
Apgautasis
Eikit jūs velniop su tokiom atnraštėm :/
2018-12-13
+5
Atsakyti
fghfgh
Jo, pavadinimas tai tikrai missleading...
2018-12-13
+5
Atsakyti
istorikas
trauma atrodė kelis kartus rimtesnė, kol nepažiūrėjau į kalendorių. Turbūt ne man vienam taip.
2018-12-13
-4
Atsakyti
djgaffer
Ir dar vienas su ta čiurna.Pradėjo čia dauguma jas išsisukinėti.Nu be jo komandai nieko gero nenusimato.Grįž ant svarbiausių kovų,bet neaišku,kiek laiko prireiks vėl tą formą gerą įgaut.Bet,bent šventes su šeima galės pilnavertiškai atšvęsti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-13
-7
Atsakyti
Ernestas
Nieko jis neatsigavo , begioja kaip senis koks ir susilenkes, turbut dar su nugara daug problemu turi .
2018-12-13
+2
Atsakyti
Bevertis komentaras
Man vienam atrodo, kad tokios antraštės gan klaidingos kai šnekama apie krepšininkų traumas? Kai 'šiemet' reiškia šiuos kalendorinius metus, o ne sezoną?

Mažų mažiausiai, 'šiemet neberungtyniaus' yra bevertė informacija kai galima tiesiog parašyti 'nerungtyiniaus 2-4 savaites'.
2018-12-13
+9
Atsakyti
kunigas
Komanda geriau pernai atrode,o siemet viskas ant 2-3 zaideju laikosi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-13
+1
Atsakyti
Anonimas
nu blyn, jau atsigavo ir vel tos traumos ;/ linkiu greiciau atsigaut !
2018-12-13
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.