Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Serge'as Ibaka šį sezoną Toronto „Raptors“ ekipoje dalinasi laiką aikštėje su Jonu Valančiūnu ir teigė, kad tai daryti nėra lengva.

Serge Ibaka

Serge  Ibaka
Komanda: Toronto Raptors
Pozicija: PF
Amžius: 29
Ūgis: 208 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Brazavilis, Kongas

„Jei atvirai, nėra lengva tiek jam (Valančiūnui), tiek man dalintis laiką aikštėje. Mes abu esame įpratę rungtynes pradėti starto penkete“, – tinklalapiui „eurohoops.net“ teigė natūralizuotas ispanas.

Tiesa, Valančiūnas po nykščio operacijos iš rikiuotės iškrito mažiausiai mėnesiui.

Ibaka šiame sezone sužaidė 29 mačus ir 20 kartų rungtynes pradėjo startiniame penkete. Vidurio puolėjas „Raptors“ klubui per 27 minutes pelno po 16,8 taško, atkovoja po 7,5 kamuolio ir blokuoja po 1,4 varžovo metimo. Tai yra rezultatyviausias Ibakos sezonas per karjerą NBA.

29-erių krepšininkas taip pat teigė, jog tiki, kad Kanados klubas yra pajėgus patekti į NBA čempionato finalą.

„Mes pateksime į NBA finalą. Tai nebus lengva, tai yra iššūkis, bet mes tikime savo jėgomis ir žinome, kad galime tai padaryti.“

Komentarai:
Anonas
Čia tam "Kazkas". Visų pirma, tai Jono nemainys šitam sezone. Po sezono jis turės player option, bet tikriausiai pasiims tuos metus, nes 18 milijonų už metus dar klausimas ar kas jam siūlytų. O paskui jau taps laisvu agentu ir aišku svarstys variantus.

Tai apie kokį tu "keltis į kitą komandą" kalbi? Tipo nori, kad jį išmainytų jį į neaišku kur be jokių garantijų? Kai dabar jis žaidžia vienoj geriausių komandų ir realiai turi šansus eit iki pat finalų. Kas iš to, kad kaip Vucevič tarkim kur nors mestų po 20 taškų ir vis tiek visiems būtų vienodai kas jis, nes lūzerių komandoj.

Raptors yra geriausia, ką jis gali šiuo metu turėti. Ir nors kiek mąstančiam, tas yra akivaizdu.
2018-12-14
+5
Atsakyti
Kazkas
Man atrodo kad jonui laikas keltis į kitą klubą kuriam reikėtų startinio centro
2018-12-14
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jonas Valančiūnas

Jonas  Valančiūnas
Jonas  Valančiūnas
MIN: 18.8
PTS: 12.8 (64.2%)
REB: 7.2
AS: 0.97
ST: 0.4
BS: 0.77
TO: 1.33
GM: 30