Nuotr.: LKL/BNS
Nuotr. LKL/BNS

Lietuvos krepšinio lyga priėmė sprendimą nukelti šeštadienio „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynes tarp Vilniaus „Ryto“ ir Alytaus „Dzūkijos“.

Šį sezoną metamos baudos

67%
12,7
Pataiko: 12,7
Taiklumas: 66,8%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Paulius Petrilevičius

„Dzūkijos“ klubas pateikė lygai medikų išrašus, kad žaisti negali net 7 krepšininkai: trys žaidėjai traumuoti, keturis užklupo kvėpavimo takų virusas.

„Ryto“ klubas sutiko su „Dzūkijos“ prašymu nukelti rungtynes.

Šis 14-ojo „Betsafe–LKL“ čempionato turo susitikimas bus žaidžiamas gruodžio 27 d. (ketvirtadienį) 19 val. „Ryto“ arenoje.

Tai pirmas kartas šį sezoną, kai išvakarėse nukeliamos „Betsafe–LKL“ rungtynės.

Galimybė išvakarėse nukelti rungtynes buvo susidariusi ir lapkritį, kai „Rytas“ iš Europos taurės rungtynių grįžo naktį iš penktadienio į šeštadienį. Klubas pagal LKL nuostatus turėjo teisę prašyti nukelti šeštadienio rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“, tačiau galiausiai nusprendė prašymo lygai neteikti.

Komentarai:
Anonimas
Keista kad rytas sutiko nors matyt pačėsas prisidejo prie to

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-15
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.