Nuotr.: Instagram
Nuotr. Instagram

Donato Motiejūno ginama Šandongo „Golden Stars“ ekipa nusprendė susigrąžinti praėjusį sezoną klube žaidusį Ty Lawsoną, su kuriuo kontraktas jau sudarytas oficialiai.

Kinijos klubui prireikė naujo legionieriaus, kadangi Andrew Goudelockas patyrė kelio traumą, dėl kurios šį sezoną žaisti nebegalės.

Šiuo metu rungtyniauti dėl čiurnos traumos negali ir kitas ekipos legionierius Motiejūnas. Prieš dvi dienas „24sek.lt“ skelbė, kad lietuvis nežais 2-4 savaites.

30-ies metų 191 cm ūgio Goudelockas šį sezoną Kinijos lygoje per 19 rungtynių pelnydavo po 23,3 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Lawsonas praėjusį sezoną „Golden Stars“ ekipoje vidutiniškai rinko po 25,5 taško, atkovodavo po 4,6 kamuolio ir atlikdavo po 6,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kinijos lygoje komandoms galima turėti du legionierius.

Komentarai:
www
kinijos lyga=Krematoriumas . nors ir daug pinigu investuojama ji nera gera , tolimoje ateiti gal....
2018-12-15
+3
Atsakyti
Q
Kad Donce tik neprasigertu su situo : )

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-15
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.