Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Dvišaliuose mainuose atsidūręs Austinas Riversas naujoje savo komandoje Finikso „Suns“ nedebiutuos, skelbia ESPN. Pasak pranešimo, abi pusės sutarė, jog 26-erių gynėjui „Suns“ ekipa nėra tinkama – jam reikalinga dėl atkrintamųjų besikaunanti komanda.

Austin Rivers

Austin  Rivers
Austin  Rivers
MIN: 23.54
PTS: 7.24 (42.08%)
REB: 2.41
AS: 2
ST: 0.62
BS: 0.34
TO: 1.17
GM: 29

Sutvarkius formalumus, Riversas taps laisvuoju agentu, kurio sąskaitą už nutrauktą sutartį papildys 12,6 mln. JAV dolerių. Nors NBA užkulisiuose jau po truputį pasigirsta kalbų apie kitą potencialią atleto karjeros stotelę, jis kol kas nėra linkęs greitai priimti sprendimo.

Riversas į Finiksą buvo išsiųstas pirmadienį, kai jo buvęs klubas Vašingtono „Wizards“ priėmė Trevorą Arizą. JAV sostinės komanda už šį veteraną taip pat paaukojo Kelly Oubre'ą.

Šį sezoną buksuojantis Riversas Vašingtono ekipos gretose vidutiniškai žaidė po 23 minutes ir rinko po 7,2 taško, krepšį atakuodamas 39 proc. taiklumu. 

Geriausiai karjeroje jis pasirodė praėjusį sezoną, kai gynė tėvo Doco Riverso treniruojamos Los Andželo „Clippers“ garbę. Tuomet atletas vidutiniškai pelnė po 15,1 taško, atkovojo po 4 kamuolius ir išdalijo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

2012 metų NBA naujokų biržoje Riversą 10-u šaukimu pasikvietė Naujojo Orleano „Pelicans“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Austin Rivers

Austin  Rivers
Komanda: Washington Wizards
Pozicija: SG
Amžius: 26
Ūgis: 196 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Santa Monika, JAV