Paskelbtos Italijos krepšinio taurės ketvirtfinalio poros. Dėl pirmojo šių metų trofėjaus aštuonios Italijos aukščiausio diviziono ekipos vasario 7-10 dienomis kausis Bolonijos „PalaMalaguti“ arenoje.

Jau turnyro ketvirtfinalyje susitiks dvi „lietuviškos“ komandos. Sienos „Montepaschi“ komanda su Lietuvos rinktinės žaidėjais Rimantu Kaukėnu ir Kšištofu Lavrinovičiumi egzaminuos Mindaugo Žukausko Pezaro „Scavolini“ ekipą.

Tiesa, Kaukėnas dėl kelio raiščių traumos aikštėje nepasirodys.

Kitose pirmosios dienos rungtynėse kausis Romos „Lottomatica“ ir Bolonijos „Virtus“ komandos. Antrąją turnyro dieną ketvirtfinaliuose kovos Montegranaros „Premiata“ ir Avelino „Air“ bei Bjelos „Angelico“ ir Kapo d'Orlando „Pierrel“ komandos.

Pusfinaliuose kovos abiejų dienų ketvirtfinalius laimėjusios ekipos, o Italijos taurės laimėtojai paaiškės vasario 10 dieną.

Komentarai:
Grazwis
To STR: Gal biski pasidomek labiau pries rasydamas vaikeli? Benetonas nebuvo ismestas i antra lyga,o tik taskai buvo atimti. Ir ne kad tardavosi su kitom komandom,o kad registravo per daug zaideju vienam macui. E.Lorbeka neleistinai uzregistravo,o taisykles pas juos labai grieztos!!! Cia tu maisai JUVENTUSA is Italijos fules del sutartu rezu :)))
2008-01-14
+2
Atsakyti
STR
Galima sakyt benetonas jau nebegyvas o vos pries metus kokias zvaigzdes turejo pz Jie todel buvo ismesti i antraja lyga nes jie tardavosi su kitomis komandomis kad jie laikytu jiem tinkama rezultata nu ir aisku uz birokratija zmones juk ten Italija :D mafija :D o jus galvojat kod nusirito italijos kasis? tai aisq kad mafijozai neberemia kasio :D
2008-01-13
-1
Atsakyti
prisidirbo jie ten praeita sezona kazko, neteko tasku, nepateko i 06-07 playoffus ir viskas - komandos, galima sakyti, nebera... reikes dabar jiems viska, ka turejo, is naujo atstatineti.
2008-01-13
+4
Atsakyti
Anonimas
atsibusk, benettonas autsaideris yra italijoj
2008-01-13
-3
Atsakyti
Jonas
O kur Benettonas ? :O
2008-01-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.