Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Kyrie Irvingas 2017-aisiais metais paprašė tuometinio savo klubo Klivlando „Cavaliers“ mainų ir persikėlė į Bostono „Celtics“, nes norėjo tapti pagrindiniu komandos žaidėju. Antrąjį sezoną Bostone rungtyniaujantis gynėjas nusprendė paskambinti buvusiam komandos draugui LeBronui Jamesui ir atsiprašyti, kad anksčiau neįvertino karaliaus lyderystės.

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SF
Amžius: 34
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

„Tai buvo sunku man, nes turėjau paskambinti LeBronui ir pasakyti: „Aš atsiprašau, kad būdamas jaunas norėjau viską kontroliuoti savo jėgomis, norėjau pats iškovoti komandai čempionų titulą ir nesupratau, kaip tai yra sunku.“ Aš norėjau būti lyderiu, tačiau atsakomybė krentanti ant geriausio žaidėjo pasaulyje yra išskirtinė. LeBronas buvo vienas iš tų vyrukų, kuris atvyko į Klivlandą ir stengėsi mums parodyti, ką reiškia laimėti čempionatą. Ir tai jam buvo sunku, nes išsiskirti iš grupės ne visada yra paprasta“, –  po laimėto mačo prieš Toronto „Raptors“ ekipą apie skambutį buvusiam komandos draugui papasakojo Irvingas.

Irvingas prieš kelias dienas po paskutinėmis sekundėmis pralaimėtų rungtynių Orlando „Magic“ ekipai negailėjo aštrių žodžių komandos draugams.

„Jaunieji klubo žaidėjai nesupranta, ką reikia daryti, kad pasiekti čempionų komandos lygį. Mes dabar esame labai toli nuo jo“, – tada kalbėjo „Celtics“ žvaigždė.

Po skambučio LeBronui, Irvingas teigė, jog turi daug ko pasimokyti iš buvusio komandos draugo.

„Kaip ir minėjau, tik išrinktieji gali būti lyderiais, todėl, manau, jog LeBronas šioje situacijoje buvo tinkamiausias žmogus, kuriam galėjau paskambinti. Jis buvo šalia manęs, kai aš, būdamas 22-ejų metų, norėjau turėti viską. Prisiminus tai, aš turiu pasimokyti iš LeBrono ir pakeisti savo žaidimą, kad galėčiau pakelti komandos lygį“, – JAV žiniasklaidai sakė 2016-ųjų metų NBA čempionas.

Irvingas taip pat prisiminė savo išsakytą kritiką komandos draugams, kuria dalinosi viešai po nesėkmingų rungtynių su „Magic“.

„Aš negaliu taip kalbėti viešai. Turiu būti lyderis rūbinėje“, – sakė 191 centimetrų ūgio gynėjas.

Irvingas šį sezoną vidutiniškai per 32 minutes renka po 22,7 taško, atkovoja po 4,8 kamuolio ir atlieka po 6,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Celtics“ su 26 pergalėmis ir 18 pralaimėjimų Rytų konferencijoje rikiuojasi 5-oje turnyrinės lentelės vietoje.

 

Komentarai:
Ne nu
Tie kas sako ,kad irvingas be lebrono niekas ,nu nejuokinkit jus voveriu su savo mediniais pasisakymais, jei ne irvingas , lebronas vienas nebutu laimejas ziedu clevlandui . o jis dbr suprato kaip istiesu yra sunku vesti komanda i prieki.
2019-01-17
+18
Atsakyti
LOL
Nu jo, MJ paprastesnis būdavo, jei kas suklysdavo į snuki užvažiuodavo iškart :)))
2019-01-17
-5
Atsakyti
kasioguru
neaisku del ko jis cia atsiprasineja, kad paliko Cavs? norejo but komandos lyderiu, tai ir yra. komanda gera, konkurencinga, is esmes pajegi laimet ziedus, ko jis cia dabar verkslena? o kad dave velniu kazkam aikstej, tai nieko cia blogo ar keisto. Lebronas irgi yra nekart su kazkuo pasibares ant suoliuko su komandos draugais ir ka? nu jei kazkas supjove gryba, tai ir pasakai. zodziu zaidejas Irvingas labai geras, bet mintys kartais tai...
2019-01-17
+12
Atsakyti
Fanas
Jordanas buvo paprastenis. Tiesiog zaide ir dare ka galejo. O galejo daug, aisku ne be sunkaus darbo.
2019-01-17
-11
Atsakyti
kas stumiat
ant Irvingo - pakrapstykit smegenus
2019-01-17
-16
Atsakyti
Nevisi sugeba padaryti toki paprasta dalyka, tiesiog atsiprasyti, nes ego sunku perlipti... visiskas respectas sitam zaidejui!
2019-01-17
+11
Atsakyti
mirka3
Irving > LA?
2019-01-17
-3
Atsakyti
Vegetaras
Atsiprasau , kad as nesuvokiau koks esu zviazda vegetaras .
2019-01-17
-8
Atsakyti
djgaffer
Čia yra daugumos jaunų žaidėjų problema.Ateina į lygą,sužvaigždėja ir jų ego tampa aukščiau visko.Po kiek laiko,kai labiau subręsta,jau galvoja,koks durnas jaunas buvau.Tai pirmiausia reikia psichologiškai būti stipriam ir nereikės verkti dėl jaunystės durnysčių.
2019-01-17
+8
Atsakyti
Na kad jis nera genijus mes zinojom. Susimaise zmogus, galvojo kad buti "lyderiu" geriau neigu laimeti. Kaip jau ne vienas komentavo, jis su Lebronu, Love ir likusia kruva Cavsu (kai kurie tikrai lost mokejo), galejo dar ne vienus metus i finalus lipti. Dabar sedi 5oj vietoj ir dar istikruju neaisku ar i conference finals pateks.

O juokingiausia tai kad Lebronas ne durnas, jis zino kad jo karjera arti saulelydzio i tikrai butu vadzias Irvingui uzleides.

Aisku viskas pasikeis jeigu ateis AD - bet tada Irvingui i ranks antras smuikas.
2019-01-17
-1
Atsakyti
neptunas
Grynas zioplys, salia lebrono netgi geresne statistika turejo. O dabar ka?
2019-01-17
Atsakyti
Ed
Taip, suprato, kaip sakoma protas ateina su amžiumi, duodu 100% jeigu Irvingas butu pasilikes ir mastes taip kaip dabar, tai Cavs butu paėme dar viena titula!! Nes komanda buvo tikrai susižaidus! Aišku Live butu reikėje išmainyti. Bet ka čia, dabar jau abu palike Cavs, ir ten nesugrįš nei vienas vienu metu... na bent viena titula padovanojo Cavs pirma.
2019-01-17
+1
Atsakyti
Dzo
Kas cia per pezalai.
2019-01-17
+15
Atsakyti
kaunas
Mižnius
2019-01-17
+5
Atsakyti
kunigas
Laidiniu telefonu skambino?
2019-01-17
-7
Atsakyti
Westbrookas
Pagaliau suvokė kokią klaidą padarė. Kas žino jei būtų likęs gal dabar turėtų 2 žiedus.
2019-01-17
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kyrie Irving

Kyrie  Irving
Kyrie  Irving
MIN: 32.22
PTS: 22.79 (54.99%)
REB: 4.82
AS: 6.74
ST: 1.62
BS: 0.46
TO: 2.62
GM: 39