Nuotr.: „BasketNews.lt“/D.Lukšta
Nuotr. „BasketNews.lt“/D.Lukšta

Stambulo „Fenerbahče“ susidūrė su finansiniais sunkumais, tačiau, kol klube dirbs Željko Obradovičius, Eurolygos vicečempionų ekipos vadovai yra pasiruošę dirbti nuostolingai.

„Praėjusį sezoną dėl „Doguš Group“ rėmimo problemų turėjome 11 milijonų biudžete trūkumą. Šį sezoną deficitas yra 15 milijonų eurų, – kalbėjo klubo prezidentas Ali Kočas. – Tiesa, kol ekipoje dirbs Obradovičius, mes užtikrinsime tokį biudžetą bet kokiu atveju. Bandysime judėti į priekį.“

Legendinio stratego iš Serbijos kontraktas su Turkijos klubu galioja iki 2020-ųjų metų vasaros, o Kočas nesvarsto galimybės nutraukti bendradabiavimą anksčiau laiko.

„Obradovičiaus išvykmas nėra svarstytinas. Kitą sezoną jis bus su mumis“, – tikino „Fenerbahče“ prezidentas.

Komentarai:
siaip
Va jums ir skirtumas tarp Eurolygos ir NBA - vienas is elitiniu EL klubu po keliu sezonu arba smarkiai susimazins biudzeta ir trinsis dugne arba uzsilenks. Kaip toli dar iki NBA Europai.
2019-01-17
-6
Atsakyti
asas to W
Nieko nevertas nes jis yra labiausiai pervertintas treneris europoje..
2019-01-17
-8
Atsakyti
Aha
Bet juk buvo neseniai skelbta, kad rado nauja generalini remeja - Beko. Idomu, kiek jis duoda pinigu, kad sitam straipsni apie ji net neuzsiminta?
2019-01-17
-4
Atsakyti
Karolis
Po 1-2 metų neliks klubo EL. Arba bus dugno komanda su 4 mln biudžetu kaip darusafaka. Beje, Eurolyga turi taisykles, kad algom galima išleist 70 ar 80 proc biudžeto. Taip išeina jokių sankcijų už sutarties sąlygų nesilaikymą.
2019-01-17
+2
Atsakyti
Kazkur matyta
Savninkas greitu metu turetu nesti kudasiu is ES
2019-01-17
-1
Atsakyti
minusas
26 mln. į minusą per du metus... Labai reikia krepšinį mylėti
2019-01-17
-2
Atsakyti
W
Zeljko nemegsta pigiu konandu, kai PAO mazinosi biudzeta, iskart tepe slides, idomu ko butu vertas kaip treneris paemes treniruot kokia gran canaria, ar baskonia, kokius vidutiniokus eurolygos, kad ir Zalgiri.
2019-01-17
Atsakyti
djgaffer
Ekonominė krizė pas turkus atėjo,juk jau ne vienas klubas ir iš lygos pasitraukė.Futbolo klubai taip pat veržiasi diržus,tai ir turkų krepšinio grandams liūdnos dienos ateina.O dar ir pagr.rėmėjas išėjo.Kažkaip nuojauta kužda,kad išėjus Željko,Feneras taps eiliniu EL vidutinioku.
2019-01-17
-13
Atsakyti
Analitikas
Ju bedos ne is remeju atejo,o del futbolo klubo ,anas yra priespaskutinis lygoje kas yra katastrofa per pinigus ,plius turkijos lira yra pasiekusi zemumas ko pasekoje turkijos remeju pinigai smuko kelis kartus,duoda tiek pat bet moka juk zaidejams ne turkijos lira ,nes visi kontraktai yra doleriais arba eurais ko pasekoje remeju pinigai nebeatrodo tokie kokie buvo,zopa ten visam turkijos sportui dabar,daug kas bankrutuoja arba seda i skolas,gal rimta situachija,baiges aukso kalnai.
2019-01-17
+7
Atsakyti
Slava
Nu tai negauna pinigu is Dogus, tai savininkas is savo kisenes duoda. Pora metu dar stengsis laimet kazka o po to biski taupymo rezimas ir viskas
2019-01-17
+6
Atsakyti
x
čia suprantu tiek į minusą varo savininkas
2019-01-17
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

53%
83,7
Pelno taškų: 83,7
Taiklumas: 53,2%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 100
Blogiausias pasiekimas: 65
Daugiausia pelno: Jan Vesely