Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Graikų portalas „Leoforos“, priklausantis Atėnų „Panathinaikos“ savininkui Dimitriui Giannakopoului, Eurolygą apkaltino pažadų nesilaikymu.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
21,8
Pataiko: 21,8
Taiklumas: 53,5%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Brandon Davies

Skelbiama, kad prieš sezoną Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu aiškino ilgalaikes sutartis turintiems klubams atseikėsiantis daugiau biudžeto pinigų nei pernai.

Visgi, kaip rašo „Leoforos“, Bertomeu savo žodžių nepaiso ir vienuolikai klubų, tarp kurių ir Kauno „Žalgiris“, neišmokėjo papildomų 200 tūkst. eurų.

Sutaupytus pinigus planuojama pervesti ilgalaikių sutarčių neturinčioms ekipoms – Las Palmo „Gran Canaria“, Miuncheno „Bayern“,  Stambulo „Daruššafaka“, Maskvos srities „Chimki“ ir Podgoricos „Budučnost“.

Ilgalaikes sutartis, be „Žalgirio“, taip pat turi  Stambulo „Anadolu Efes“, Stambulo „Fenerbahče“, Madrido „Real“, Maskvos CSKA, „Barcelona“, Vitorijos „Baskonia“, „Panathinaikos“, Pirėjo „Olympiakos“, Milano „AX Armani Exchange“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

Komentarai:
Mldc
Jo, zjbs, tegu žalgirio šaibas chimkam atiduoda
2019-01-18
-7
Atsakyti
Bricks
Neabejoju kad yra tam priezastis ir Zalgiris ta puikiai zino ir tam pritaria.
2019-01-17
-5
Atsakyti
.
Gerai atenu aeka savininkas sake kad eurolyga melagiai ir tik sau babkes kaupe
2019-01-17
-1
Atsakyti
To buru
Cia jau kiekvieno klubo asmeninis reikalas, ar jis nori buti konkurencingas, ar tiesiog atzaisti ta sezona su stipriausiom komandom. Nori pergaliu - buk mielas ir susirink atitinkama biudzeta, kodel keliems isrinktiesiems turi buti selpiama? Realui gal ir lasas juroj, bet kita sezona prisijungsiancoms Bayern, ASVEL, kai kuriems senbuviams kiekvienas euras svarbus. Tikiuosi cia tikrai tik antis, nes logiskai mastant, turi buti pasirasytos sutartys ir ju niekas su tokiais kvailais pasiulymais nelauzys.
2019-01-17
Atsakyti
djgaffer
Nesąmonė ir tiek.Nieko Bertomeu net nebuvo užsiminęs apie kažkokius 200k prieš sezoną,Žalgirio atstovai taip nieko neminėjo.O matant,kas valdo šitą Leoforos portalą,tai galima suprasti,kad čia tik propaganda ir bandymas sukompromituoti Bertomeu.
2019-01-17
Atsakyti
lasas juroj tie 200k A licenziju komandoms, teisingai ir darytu kad konkurencinguma lygoj keltu
2019-01-17
-15
Atsakyti
nebrazka
kas tas Zalgiris ?
2019-01-17
+14
Atsakyti
to Fanas
Nes visos „žinios“ apie Bartomeu plaukia iš vieno ir to paties PAO narkomano?...
2019-01-17
+7
Atsakyti
Fanas
Jūs man paaiškinkit, kodėl kaip žalgiris daro sezono suvestines, apie šiuos pinigus niekur nebūna užsiminta, kad dar tokia parama egzistuodavo? Nes mes tik jei kalbant būtent apie Eurolyga skaičiuodavom premijas už kiekvienas laimėtas eurolygos rungtynes (37k), ketvirtfinalio laimetas rungtynes (70k) ir už 3 vietą laimėtas (300k) premijas. O apie šitas įplaukas kažkaip niekad negirdėdavau suvestinėse...Keista ar aš klystu?
2019-01-17
-1
Atsakyti
Dr
Čia kažkokia visiška lempa. Jokios komandos GMas iš principo negali būti toks naivus ir nepatyręs, kad versle piniginius santykius vykdytų pagal kažin kieno „pažadus“. Nu visiška neadekvati nesąmonė.
2019-01-17
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.