Moterų Eurolygos varžybų devintojo turo rungtynėse D grupėje trečiadienį Maskvos „Dinamo“ komanda namuose 75:71 įveikė vieną pagrindinių Vilniaus TEO varžovių Monvilio USO ekipą.

Nugalėtojoms 25 taškus pelnė latvė Anetė Jekabsonė-Žogota, 22 - amerikietė Seimone Augustus.

USO komandai 18 taškų pelnė Lenae Williams.

Likus žaisti 3 min. 52 sek., USO pirmavo 66:63. Bet po to A. Jekabsonė-Žogota pataikė dvitaškį su bauda ir išlygino rezultatą 66:66, o, likus rungtyniauti 2 min. 48 sek., latvė tritaškiu metimu išvedė savo komandą į priekį 69:66. Po to Augustus pelnė 4 taškus iš eilės ir padidino persvarą iki 7 taškų - 73:66.

„Dinamo“ turi 5 pergales, o Monvilio komandos sąskaitoje – 2 pergalės iš 9 galimų. 3 pergales iš 8 galimų turinti TEO komanda ketvirtadienį namuose susitinka su visas 8 rungtynes laimėjusiomis Valensijos „Ros Casares“ krepšininkėmis.

Pėčo „MiZo-Pecs“ komanda, turinti 5 pergales, ketvirtadienį susitinka su dvejas rungtynes laimėjusia Faencos „Germano Zama“ ekipa.


A grupėje devintąją pergalę iškovojo Maskvos CSKA komanda, svečiuose 76:65 nugalėjusi Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkes.

Nugalėtojų gretose pasižymėjo Ann Wauters. Ji pelnė 20 taškų ir atkovojo 10 kamuolių. Marija Stepanova pridėjo 16 taškų.

Taip pat A grupėje žaidžianti Rygos TTT ekipa svečiuose 55:78 nusileido Šoprono „MKB Euroleasing“ komandai ir patyrė šeštąjį pralaimėjimą, tačiau neprarado galimybių patekti į kitą etapą.


B grupėje pirmąjį pralaimėjimą patyrė Jekaterinburgo UGMK klubas, namuose 62:64 nusileidęs Buržo CJM ekipai.

Nugalėtojoms 19 taškų pelnė Celine Dumerc, o Sonjos Kiretos sąskaitoje - 17 taškų ir 11 atkovotų kamuolių.

UGMK komandai Agnieszka Bibrzycka pelnė 15, o Sandrine Gruda - 14 taškų.

Antrojo kėlinio pabaigoje UGMK pirmavo 16 taškų skirtumu - 36:20. Buržo komandos pergalę lėmė Dumerc dvitaškis su bauda, likus žaisti 17 sek.

Šioms rungtynėms teisėjavo Mindaugas Večerskis.


Nugalėtojos titulą ginanti Maskvos srities „Spartak“ komanda C grupėje svečiuose 85:77 įveikė ir Brno „Gambrinus“ ekipą ir šventė aštuntąją pergalę.

Nugalėtojų komandoje vėl pasižymėjo Lauren Jackson. Ji pelnė 33 taškus ir atkovojo 9 kamuolius.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.