Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Prieš kiek daugiau nei du mėnesius nuo Hjustono „Rockets“ komandos nušalintam Carmelo Anthony rastas naujas klubas. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, jog Teksaso ekipa sutarė su Čikagos „Bulls“ dėl 34-erių veterano mainų. 

Kartu su Anthony „Bulls“ atiteks ir neįvardinta pinigų suma. Oficialiai šie mainai turėtų būti patvirtinti antradienį, kadangi pirmadienį JAV minima Martino Liuterio Kingo diena, kuri yra paskelbta nedarbo diena.

Wojnarowski taip pat prideda, jog Anthony visgi neišbėgs su „Bulls“ apranga į aikštę – jis turėtų būti oficialiai atleistas ir tapti laisvuoju agentu. Tada ilgametis NBA krepšininkas galės laisvai rinktis naują karjeros stotelę. Neseniai buvo pasirodžiusi informacija, jog Anthony kitą sprendimą karjeroje ketina priimti besibaigiant mainų laikotarpiui – prieš vasario 7-ąją.

Vietos NBA neberandančio Anthony klajonės prasidėjo nuo 2017 metų rugsėjo, kai Niujorko „Knicks“ jį išsiuntė į Oklahomos „Thunder“. Neprisitaikęs prie žaidimo kartu su Russellu Westbrooku ir Paulu George'u, jis buvo iškeistas į Atlantos „Hawks“, kuri jį paskui atleido.

Tuomet Anthony sukirto rankomis su „Rockets“ dėl minimalios 2,4 mln. JAV dolerių vertės kontrakto, bet ir čia patyrusiam atletui nepavyko prisitaikyti – netiko nuo suolo kylančio žaidėjo vaidmuo.

Anthony su „Rockets“ marškinėliais sužaidė vos 10 rungtynių, per kurias vidutiniškai aikštėje praleido po 29 minutes, pelnė po 13,4 taško ir atkovojo po 5,4 kamuolio. Paskutinį kartą jis rungtyniavo lapkričio 9-ąją su Oklahomos „Thunder“.

Komentarai:
swiss
Blemba kaip juokas paime. Kaip pagal geriausio anekdoto scenariju. Patys primokejo, kad tik tie paimtu.
2019-01-22
+4
Atsakyti
Nugaises Elfas
Nauda tokia kad Houstonui mazes mokesciai nes atsiims melo alga.
2019-01-22
+7
Atsakyti
Praval
Klausimas kokia nauda is to Bulls. Jeigu chaliavai gaus pinigu - ok. Bet koks tikslas Rockets kazkam atiduoti tuos pinigus.. palaikytu zaideja iki sezono pabaigos ir nereiketu tu pinigu, nes alga ar taip ar taip jam tures visa sumoketi.
2019-01-22
-3
Atsakyti
Kažkokia nesamonė, keisti žadėja ir dar promokėti, kad paimtu???
2019-01-22
-2
Atsakyti
Anonimas
taip ir galvojau
2019-01-22
+3
Atsakyti
Donce
Tai vistik ne i ryta :/
2019-01-22
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
22,9
Pataiko: 22,9
Taiklumas: 54,8%
Vieta lygoje: 30
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 11
Daugiausia pataiko: Clint Capela