Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Eurolygos reguliariajame sezone pasiekus kovos dėl patekimo į atkrintamąsias įkarštį, Atėnų „Panathinaikos“ komandoje retėja gynėjų grandis.

Šį sezoną metamos baudos

70%
12,5
Pataiko: 12,5
Taiklumas: 69,6%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Keith Langford

Graikijos klubas dėl kryžminių raiščių traumos iki sezono pabaigos neteko Niko Pappo, o taip pat Luko Lekavičiaus atstovaujama ekipa šį sezoną gali nebesulaukti ir Keitho Langfordo pagalbos.

Šią žinią pranešė „Panathinaikos“ strategas Rickas Pitino po ketvirtadienį Tel Avive patirto 12-o pralaimėjimo Eurolygoje.

„Mūsų geriausiai besiginantis krepšininkas Langfordas veikiausiai iškrito iš rikiuotės iki sezonos pabaigos“, – atskleidė 66-erių specialistas.

Langfordas nerungtyniauja nuo gruodžio 21-osios mačo su Milano „AX Armani Exchange“, kai pasitempė raumenį. 

35-erių veteranas šį sezoną Eurolygoje per 14 mačų vidutiniškai rungtyniavo po 21 minutę, rinko po 11,2 taško ir 2 atkovotus kamuolius. Pappas nuo savęs stipriausiame Senojo žemyno turnyre pridėdavo po 6,8 taško, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 1 atkovotą kamuolį.

„Panathinaikos“ su 8 pergalėmis ir 12 nesėkmių Eurolygoje žengia dvylikta.

Komentarai:
Anonimas
lukas daugiau laiko gaus, be to jie kilpatrick turi, kuris yra beveik identiskas langfordui zaidejas
2019-01-25
-1
Atsakyti
Abydna
Kaip zalgiriukui, taip ir sitiem traumu virusas
2019-01-25
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.