Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Kauno sporto halėje į LKL kovą su „Žalgiriu“ stojęs Prienų „Skycop“ neturėjo jokių vilčių prieš daugkartinius Lietuvos čempionus. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai dar pirmajame ketvirtyje praleido atkarpą 2:20 bei greitai paleido šeimininkus į priekį, prieš kuriuos prieniškiai nusileido 67:96.

Foto galerija

Slogių įspūdžių kupinas Šeškus po rungtynių pirmiausiai išskyrė sudėties problemas, o paskui atkreipė dėmesį ir į žaidėjų nusiteikimą. Anot specialisto, ne visų „Skycop“ krepšininkų akyse galima matyti ugnelę kautis.

Kaip pavyzdį Šeškus iškėlė aštriai ir rezultatyviausiai žaidusį Žygimantą Janavičių, kuris į savo buvusios komandos krepšį per 26 minutes įmetė 17 taškų (4/5 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 3/3 baudos), atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei surinko 18 naudingumo balų.

„Mes kažkaip rodome, kad galime žaisti, bet mes patenkame į dideles duobes. Manau, to pagrindas yra, kad mes nesilaikome derinių, kuriuos per treniruotes sutariame. Tokie dalykai – skausmingi. Pasiteisinimas – vienas: atvažiavo naujas žmogus (Malcolmas Grantas), norėjosi jam duoti šiandien truputį apsiuostyti, antra – ketvirtoje pozicijoje mes turime tik vieną žmogų Arną (Labucką). Treniruotėse mums labai sunku.

Jeigu mes įsigysime ketvirtą numerį, o jį mums tai padaryti yra būtina. Tada visas paveikslas ir pasirodys. Pradžioje reikia, išskyrus kelis žmones, viska sudėti į energiją. Ne visų žaidėjų akys blizga. Turint tokius penkis žaidėjus kaip Žygis, mes šiandien galėtume žaisti lygiai“, – teigė Šeškus.

Prasiplėtęs apie papildymo paieškas, „Skycop“ vairininkas atskleidė, jog komanda jau buvo arti susitarimo su keliais krepšininkais, bet vis koją pakišdavo užsienio ekipos. Vienas iš tokių žaidėjų galiausiai pasuko į Bonos klubą Vokietijoje, o dar vienas liko rungtyniauti Graikijoje.

„Tokiam mūsų klubui nėra lengva, kai nežaidžiame nei Europos taurėje, nei kitur, dar esi septintoje vietoje, – nuogąstavo Šeškus. – Bet sakau vieną dalyką – netikiu, kad mes negalime žaisti. Niekaip netikiu. Ateis nauji žaidėjai, manau, įneš tos energijos ir visi paaugs iki kitų lygio. 

Pasakysiu, aš nebijau atkrintamųjų. Jeigu mes viduje viską susitvarkysime, atmetus „Rytą“ ir „Žalgirį“, su kitomis komandomis tikrai galėsime žaisti. Tikrai. Ir manau, kad priešininkai mūsų prisibijos.“

Sekmadienį „Dzūkijai“ (7-13) savo aikštėje įveikus „Nevėžį“ (4-16), „Skycop“ (7-14) nukrito į aštuntąją poziciją. Taip pat prieniškiai yra sužaidę vienomis rungtynėmis daugiau nei Šeškaus auklėtiniai.

Komentarai:
Kaune žaidė
2019-02-04
+15
Atsakyti
tom
neziurit ka rasot : Virginijaus Šeškaus auklėtiniai dar pirmajame ketvirtyje praleido atkarpą 2:20 bei greitai paleido šeimininkus į priekį..... ar ne prienuose zaide? arba prienu komanda pirmavo pries zalgiri
2019-02-03
Atsakyti
atydos rašant !
Rašot: "Taip pat prieniškiai yra sužaidę vienomis rungtynėmis daugiau nei Šeškaus auklėtiniai" :))

Tai gal reiktų rašyti - daugiau nei Urlepo auklėtinai? ;) , o tai lieka neaišku - ar Prienai , ar Dzūkija sužaidusi daugiau ;)))
2019-02-03
+2
Atsakyti
Anonimas
Šeškus tik rėkauti tegu moka
2019-02-03
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Prienų Skycop
53%
32/60
Metimai iš žaidimo
40%
24/60
41
Atkovoti kamuoliai
26
33
Rezultatyvūs perdavimai
18
8
Perimti kamuoliai
8
1
Blokuoti metimai
1
50%
12/24
Tritaškiai
31%
9/29

Rungtynių žaidėjai

Antanas  Kavaliauskas
15 PTS
6/8 FG
3/4 FT
Žygimantas  Janavičius
17 PTS
6/9 FG
3/3 FT
Thomas  Walkup
7 REB
6 DREB
1 OREB
Prienų Skycop
Keli žaidėjai
6 REB
Leo  Westermann
8 AS
0 TO
17 MIN
Darjušas  Lavrinovičius
4 AS
0 TO
22 MIN
Edgaras  Ulanovas
23 EFF
100% 2P%
100% 3P%
Žygimantas  Janavičius
18 EFF
80% 2P%
50% 3P%