Nuotr.:

Briante Weberis tapo naujuoju Pirėjo „Olympiakos“ pirkiniu ir papildė komandos gretas, skelbia tinklalapio „Eurohoops.net“ apžvalgininkas Nikosas Varlas.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
8,4
Pataiko: 8,4
Taiklumas: 37,2%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Vassilis Spanoulis

Savo laimę NBA kelis pastaruosius sezonus bandęs krepšininkas šį sezoną niekur nerungtyniavo. Paskutinį sykį profesionaliai krepšinį jis žaidė praėjusiais metais, kai vilkėjo Hjustono „Rockets“ ekipos marškinėlius.

Per karjerą NBA krepšininkas yra sužaidęs 45 susitikimus, kuriuose vidutiniškai rinkdavo po 3,2 taško, atkovodavo po 1,9 kamuolio bei atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šiuo metu Pirėjo klubas Eurolygoje užima šeštąją poziciją, savo sąskaitoje turėdamas 12 pergalių ir 9 pralaimėjimus.

Komentarai:
Anonimas
tai garantija, kad buvo visa kruva pajegiu, iperkamu zaideju, bet zalgiris su saru kaip uzsicikline ieskojo 'komandisko', na ir gavo individualiai silpna, be driblingo nevykeli bezdziones snukiu, kuri dzukijos, nevezio, ir visokie kiti eiliniai, europos lygose uz centus zaidziantys juodukai lenkia desimtis kartu ne tik techniskumu, metimu ar greiciu, bet ir tuo paciu zaidimo skaitymu ir supratimu
2019-02-05
-3
Atsakyti
r
Prieš kelis mėnesius komentavau, paminėdamas šį ir dar keletą gerus fizinius duomenis turinčių žaidėjų, kaip žaliems įperkamą ir reikalingą pastiprinimą. Tada kažkoks veikėjas pasivadinęs "to" mane iškvailino ir paaiškino, kad visokie Briante Weber ir panašūs Žalgiriui per prasti. Dabar tas krepšinio žinovas "to" turėtų kvailiu išvadinti ir Davidą Blattą)
2019-02-05
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.