Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix
  • Po Ziono Williamsono patirtos traumos, „Nike“ akcijų vertė Niujorko biržoje smuko 1,12 mlrd. JAV dolerių

  • Didelę diskusijų audrą sukėlė tai, jog prieš patiriant traumą, Williamsonui per visą padą plyšo jo sportinis batelis

  • Jeigu Williamsonas NBA naujokų biržoje bus pasirinktas žemesniu nei 16-uoju šaukimu, draudimo kompanija jam išmokės 8 mln. JAV dolerių

Praėjusią naktį NCAA pasaulį sudrebino lygos žvaigždės Ziono Williamsono trauma, o skaudžios pasėkmės palietė ir sporto prekių gigantą „Nike“.

Be patirtos Williamsono kelio traumos diskusijų audrą sukėlė ir tai, jog prieš patiriant sužeidimą galingo stoto puolėjui per visą padą plyšo jo sportinis batelis. Paulo George‘o vardinius batelius būtent gamina „Nike“.

Kaip praneša sporto analitikas Darrenas Rovellas, Niujorko akcijų biržoje „Nike“ vertė krito maždaug 1 procentu. Pinigine išraiška šis skaičius siekia 1,12 mlrd. JAV dolerių.

Taip pat paaiškėjo ir kokia suma apdraustas yra Williamsonas. Jeigu dėl šios traumos smuktų puolėjo vertė NBA naujokų biržoje, tuomet jis gautų 8 mln. JAV dolerių. Tiesa, jog atletą pasiektų tokia suma, jis turi būti pašauktas žemesniu nei 16-uoju šaukimu.

Kiek ilgai Williamsonas negalės žaisti vis dar žinoma nėra. Vyriausiasis treneris Mike‘as Krzyzewski po rungtynių teigė, jog puolėjas patyrė nestiprų patempimą.

Komentarai:
devetojas
siaip Nike suda su kokybe pradejo malt. Vienus kreosinio batelis turejau kurio pradine kaina buvo 140€ tai buvo tokie kieti prieki kad man abieju koju nyksciu nagai nukrito nuo nuospaudu
2019-02-22
+7
Atsakyti
Anonimas
nerimta trauma, o ispucia burbula. isivaizduokit, kas bus kai jau los nba...
2019-02-21
+2
Atsakyti
pff
dfuck ir draudimai kaskokie yra?
2019-02-21
+2
Atsakyti
Anonimas
lempa kazkokia, akciju kainos svyruoja betkokiu atveju. 1% nera daug.
2019-02-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.