LKF prezidentas Vladas Garastas ir generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas susitiko su Lietuvoje viešinčiais Lietuvos Respublikos ambasadoriumi Didžiojoje Britanijoje Vygaudu Ušacku ir NBA tarptautinių operacijų vadybininku Artūru Karnišovu.

Susitikime su Ušacku daugiausia buvo kalbama apie nesenai susikūrusią Britanijos lietuvių krepšinio lygą (BLKL). Ambasadorius pasidžiaugė, kad Lietuvos krepšinio federacija padeda užsienyje gyvenančių tautiečių sukurtai lygai ir pakvietė apsilankyti Didžiojoje Britanijoje bei pamatyti BLKL rungtynių.

Tą pačią dieną susitikę su buvusiu Lietuvos rinktinės krepšininku, o dabar NBA tarptautinių operacijų vadybininku Artūru Karnišovu,  LKF vadovai kalbėjosi apie stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje rungtyniaujančių Lietuvos krepšininkų reikalus. Buvo aptartas pasirengimo Pekino Olimpinėms žaidynėms ciklas. Jo metu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sužais draugiškas rungtynes su JAV komanda.

Taip pat buvo suderintos pagrindinės LKF viceprezidento Šarūno Kliokio ir Balčiūno vizito į JAV detalės. Šie LKF atstovai į JAV vyks vasario mėnesį, kur susitiks su NBA rungtyniaujančiais Lietuvos rinktinės krepšininkais.
Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.