Komandos žaidimu nepatenkintas Grigonis: „Turime daug problemų“

Jonas Lekšas
„BasketNews.lt“ žurnalistas „Žalgirio“ arenoje
2019-02-22 22:45
Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta

Kauno „Žalgiris“ namie 84:76 įveikė Podgoricos „Budučnost“ ir iškovojo pergalę Eurolygoje daugiau negu po mėnesio pertraukos.

Foto galerija

16 taškų pelnęs Marius Grigonis nebuvo patenkintas komandos žaidimu, tačiau džiaugėsi po ilgos pertraukos pasiekta pergale.

„Nežaidėme gerai, bet pagaliau iškovojome svarbią pergalę. Džiugu, kad žmonės taip palaikė ir ketvirtajame kėlinyje sužaidėme užtikrinčiau“, – po rungtynių teigė Grigonis.

Varžovų lyderis Norrisas Cole'as po dviejų kėlinių savo sąskaitoje turėjo 5 taškus, tačiau po pertraukos surengė solo pasirodymą ir dvikovą baigė su 26 pelnytais taškais.

Amerikietį kurį laiką gynyboje prižiūrėjęs Grigonis atidavė duoklę Cole'ui, tačiau pripažino, jog kartais komandai pritrūksta užtikrintumo.

„Po pertraukos gynėmės taip pat, tačiau jis įsižaidė, pataikė kelis sunkius metimus. Jis geras krepšininkas, žaidęs NBA. Tiesa, turime mačą užbaigti užtikrinčiau, nes šį sezoną prieš mus vis kažkas taip sužaidžia“, – kalbėjo lietuvis.

Grigonis pripažino, kad komanda turi problemų, tačiau šios pergalės reikėjo psichologiškai.

„Nenorime būti tokia komanda, kuri su „Budučnost“ lygiai žaidžia, su visa pagarba jiems. Norime kažko daugiau, tačiau turime daug problemų ir reikia jas taisyti. Pergalė buvo negraži, tačiau svarbiausia, kad pavyko pasiekti ją. Jos reikėjo psichologiškai“, – apie komandos žaidimą kalbėjo Grigonis.

Antrajame kėlinyje Artūras Milaknis dėjimu iš viršaus nustebino ne tik visus susirinkusius žiūrovus arenoje, bet ir patį Grigonį.

„Pasakiau jam, kad nežinojau, ką daryti. Tokio jis per apšilimą neįdeda. (juokiasi) Reiškia dar turi parako“, – po dvikovos geros nuotaikos neprarado snaiperis.

Komentarai:
Anonimas
saunuolis grigonis,mato kad zaidimas is esmes nesikeicia,paprasciausiai varzovas guli zemiau plintuso.deja,bet vadovai neranda budu kaip situacija pakeist todel pralaimejimai siemet buvo kurkas daznesni nei pernai kai zalgiris turejo gera komanda ir buvo mazai kam zinomas.siemet situacija pasikeite-komanda visi isstudijavo,o zaidejai atejo gerokai silpnesni,nors biudzetas isaugo
2019-02-22
-7
Atsakyti
Labai labai maloniai stebina Grigonis gražu žiurėti kaip žaidžia manau niekas nesitikėjo kad bus toks matomas ir naudingas komandai. Iš Ulanovo tikimasi buvo daug bet žvaigždė pasirašė sutartį gyvenimo ir skersą dėjo o grigonis bernaitis užkariaus europą. Po sezono kito žalgiris nesugebės jo išlaikyti arba teks alga iki 800k kelti
2019-02-22
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Podgoricos Buducnost
53%
28/53
Metimai iš žaidimo
49%
29/59
29
Atkovoti kamuoliai
27
22
Rezultatyvūs perdavimai
10
6
Perimti kamuoliai
7
17
Pražangos
28
2
Blokuoti metimai
3

Rungtynių žaidėjai

Brandon  Davies
21 PTS
8/13 FG
5/8 FT
Norris  Cole
26 PTS
9/18 FG
4/4 FT
Brandon  Davies
8 REB
7 DREB
1 OREB
Podgoricos Buducnost
Keli žaidėjai
8 REB
Thomas  Walkup
6 AS
3 TO
26 MIN
Podgoricos Buducnost
Keli žaidėjai
2 AS
Brandon  Davies
34 EFF
62% 2P%
- 3P%
Norris  Cole
21 EFF
45% 2P%
57% 3P%