Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Aaronas White‘as antrajame kėlinyje taip efektingai įkrovė į krepšį, sirgaliams parodydamas savo raudonus batelių padus, kad visa Kauno „Žalgirio“ arena pakilo ant kojų. Kartu su ja iš nesėkmių ruožo kilo ir komanda, pagaliau iškovojusi taip lauktą pergalę.

Foto galerija

„Tikrai malonu vėl laimėti“, – šypsojosi White‘as po to, kai „Žalgiris“ namuose po atkaklios kovos 84:76 įveikė nukraujavusį, bet kovingą Podgoricos „Budučnost“ klubą.

Tai buvo pirmoji žalgiriečių pergalė po trijų pralaimėtų mačų Eurolygoje ir dar vieną smūgį sudavusio Karaliaus Mindaugo taurės finalo.

„Jau senokai nejautėme pergalių skonio, todėl labai gera vėl grįžti į vėžes. Po taurės buvome nusiminę, nes pralaimėjome pačioje rungtynių pabaigoje. Bet esame profesionalai ir negalime leisti, kad nesėkmė persikeltų į kitus mačus“, – „BasketNews.lt“ kalbėjo White’as.

„Žalgirio“ puolėjas mače su „Budučnost“ buvo Šarūno Jasikevičiaus energijos varikliukas ir pelnė 8 taškus bei atkovojo 4 kamuolius.

„Tai nebuvo gražios rungtynės ir nepasakyčiau, kad žaidėme gerai. Bet svarbiausia tai, kad ketvirtajame kėlinyje susikaupėme, geriau gynėmės ir galiausiai laimėjome“, – teigė White’as.

Penktadienio dvikovą „Žalgirio“ arenoje stebėjo geras amerikiečio pažįstamas – Vašingtono „Wizards“ krepšinio operacijų viceprezidentas Thommy Sheppardas.

„Wizards“ klubas vasarą rimtai domėjosi White‘ui ir jis tik per plauką neiškeliavo už Atlanto. 

„Taip, Tommy čia atvyko dėl manęs, bet aš dabar galvoju tik apie šį sezoną, o ne tolimesnę ateitį. Man svarbiausi likę Eurolygos mačai bei Lietuvos krepšinio lygos finalai“, – paklaustas, apie ką prieš mačą kalbėjosi su NBA klubo atstovu, trumpai atsakė krepšininkas.

Komentarai:
Boo
nepasigins jis ten...puolime gal ir gerai paisysis , bet nepasigins.... cia nevisada speja vieta uzsiiimt
2019-02-23
+4
Atsakyti
T-Mac
Atletiskas energingas gal nba jam ir pavyktu isipaisyt 206 sf-pf rotacijos zaideju.
2019-02-22
+2
Atsakyti
Anonimas
na nba jis ir ant suolo sutiktu pasedet,visgi amerikieciams tai #1 lyga jei algu skirtumas nera milziniskas.tik klausimas ar jis kam ten idomus,tokiu kaip jis ten simtai.
2019-02-22
+1
Atsakyti
paklause ka kalbejo su vizards atstovu trumpai atsake zaidejas. ka atsake bledes jus??? tai gal nieko nesake peciais gusciojo ar ka???()
2019-02-22
+8
Atsakyti
Su visa pagarba bet NBA jam per aukštas lygis tad ar verta lėkti į NBA dėl kelių minučių? Europoje gerai žaidžia aišku pinigai ne tokie bet žaidimas
2019-02-22
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Podgoricos Buducnost
53%
28/53
Metimai iš žaidimo
49%
29/59
29
Atkovoti kamuoliai
27
22
Rezultatyvūs perdavimai
10
6
Perimti kamuoliai
7
12
Prarasti kamuoliai
15
17
Pražangos
28

Rungtynių žaidėjai

Brandon  Davies
21 PTS
8/13 FG
5/8 FT
Norris  Cole
26 PTS
9/18 FG
4/4 FT
Brandon  Davies
8 REB
7 DREB
1 OREB
Podgoricos Buducnost
Keli žaidėjai
8 REB
Thomas  Walkup
6 AS
3 TO
26 MIN
Podgoricos Buducnost
Keli žaidėjai
2 AS
Brandon  Davies
34 EFF
62% 2P%
- 3P%
Norris  Cole
21 EFF
45% 2P%
57% 3P%