Pastaruosius du mėnesius dėl nugaros skausmų kenčiantis serbas Dejanas Tomaševičius sekmadienį gulėsi po chirurgo skalpeliu ir dar bent porą mėnesių negrįš į aikštę. Tai reiškia, kad Atėnų „Panathinaikos“ ekipai per „Top 16“ varžybas jis negalės padėti.

Paskutines rungtynes Eurolygoje 34-erių metų krepšininkas žaidė praėjusių metų lapkričio 29-ąją, o paskui praleido šešerias dvikovas. Šiemet jo rezultatai itin kuklūs – 1,5 taško ir 1,5 atkovoto kamuolio.

„Panathinaikos“ šiuo metu ieško kuo galėtų pakeisti traumuotą aukštaūgį.

Komentarai:
man tai toks lievas tas tomasevicius.. nu nx.. jei nea serbas ciuju obradavicius butu ji jau pasiuntes namo i gimtine.. mano supratimu,javtokas simta kartu geresnis!
2008-01-22
+2
Atsakyti
ajajai, dabar gal net apie Javtoka kartais Obradovicius pasapnuoja...Nors kai pinigu yra tai cia ne beda - nusipirks koki juodi...
2008-01-22
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.