Atėnų „Panionios“ klubas, kurio gretose rungtyniauja lietuvis Antanas Kavaliauskas, paskelbė, kad komandos gretas prieš lemiamus ULEB taurės mačus papildo 26 metų 186 cm ūgio žaidėjas Aleksandras Čapinas.

Bosnijos ir Hercogovinos  pilietis turėtų pakeisti Mateeną Cleavesą, kuris buvo parduotas. Į „Panionios“ klubą Čapinas atvyko iš Italijos lygos „Varese“ komandos, kurioje vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 13,3 taško, atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1,5 kamuolio. Beje Capinas iš trijų taškų zonos atakavo 43,9% taiklumu.

2004-2005 metų sezone žaidėjas žaidė taip pat Graikijoje, tuomet jis atstovavo „Panelinios“ komandai.

ULEB taurėje „Panionios“ yra iškovojęs 5 pergales ir patyręs 4 pralaimėjimus, bei turnyrinėje lentelėje užima trečią vietą.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.