Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Ispanijos Karaliaus taurės rungtynėse tarp Madrido „Real“ ir „Barcelonos“ dirbę teisėjai sulaukė nuobaudų iš Ispanijos krepšinio lygos.

Pranešama, jog Juanas Carlosas Garcia, Miguelis Angelis Perezas ir Benjaminas Jimenezas buvo nušalinti nuo teisėjavimo artimiausiame Ispanijos lygos ture. 

Ispanijos krepšinio teisėjų asociacija tokį sprendimą priėmė dėl grubių arbitrų klaidų minėtame susitikime.

Finalo rungtynėse arbitrų darbas klausimų pirmiausia sukėlė dėl neužfiksuotos pražangos prieš akivaizdžiai kliudytą Chrisą Singletoną.

Taip pat keistas pasirodė teisėjų sprendimas mačo pabaigoje, kai „Barcelona“ ekipą į priekį išvedė paskutinę sekundę pelnytas Ante Tomičiaus dvitaškis.

Jis atliko metimą iš po krepšio, kuris atsimušė į lanką, o vėliau prie lentos kamuolį prispaudė Anthony Randolphas. Buvo pasitelkta vaizdo peržiūra, po kurios teisėjai nusprendė visgi įskaityti metimą.

Rungtynes 94:93 laimėjo katalonai, o po šio susitikimo „Real“ pradėjo rimtai grasinti, jog gali palikti Ispanijos pirmenybes.


Rodyti komentarus
Atrinkti (0) Visi (2)
ernestas
Eina sau kaip ziauriai nubaude
2019-02-28
Atsakyti
kunigas
Visas pasaulis juokiasi is nuobaudu arbirtams.
2019-02-28
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.