Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

„BasketNews.lt“ tinklalaidėje – bene garsiausias šių dienų Vilniaus „Ryto“ fanas Paulius Ambrazevičius.

„BasketNews.lt“ žurnalistai Karolis Tiškevičius ir Jonas Miklovas kalbina žinomą komiką ir visuomenės veikėją apie įžymybių madą palaikyti didžiuosius Lietuvos klubus, neapykantą už aikštelės tarp „Žalgirio“ ir „Ryto“ bendruomenių, išpeiktą Dainių Adomaitį ir „Ryto“ potencialą patriukšmauti šį sezoną.

Temos: 

  • apie žinomus veidus „Ryto” rungtynėse (2:45);
  • apie (galimą) Lino Kleizos išsišokimą bare ir užkulisinį karą tarp „Žalgirio” bei „Ryto” (4:57);
  • apie susiformavusią madą palaikyti „Žalgirį” (15:23);
  • apie peiktą ir iš anksto nurašytą Dainių Adomaitį (17:47);
  • apie „Ryto” potencialą driokstelti likusioje sezono dalyje (28:02);
  • apie nekenčiamo klubo etiketę „Rytui” (37:15);
  • žinių patikrinimas apie „Rytą” (42:06).

Laidų įrašai jau pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“„Soundcloud“„iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“), „Stitcher“ ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

BasketNews.lt“ tinklalaidė kol kas neturi pavadinimo, todėl kviečiame prie jo sukūrimo prisidėti ir jus. Komentaruose siūlykite savo variantus ir geriausio pasiūlymo autoriui padovanosime prizą krepšinio tematika (komentarą rašantis vartotojas turi būti registruotas, kad vėliau galėtume susisiekti).

Visų pokalbių įrašai:

Komentarai:
Ablomas
Na is Ambrazeviciaus krepsinio analitikas kaip is skvernelio premjeras. Faktas akivaizdus bet ziauriai ne i tema. Na o rytfaniai po kmt vel sparnus pradejo skleist, tik va kad jusu ten net but neturejo... Bet kaip tau milasiaus vergai neistrauks... ir kaip nekeista tas pats pseudo teisejas Sukys rytui nukale persilauzima rungtynese pries pasvali... Geriau tos pornografijos per tv nerodytu.
2019-03-05
+3
Atsakyti
tfu... norėjau pasakyti Ambrazevičius... :)
2019-03-05
-1
Atsakyti
ir man patiko šitas podkastas... patiko Tiškevičius... tikrai pagerino Ryto fanų įvaizdį.

kažkadaise gimimo kaunietis buvau paskirtas Ryto puslapio moderu, kai adminas prisiekė kol gyvas nei vienas žalgirietis nebus čia moderu... įdomu ar dar gyvas? :)

skirtumas su Pauliumi... aš visuomet sergu už visas Lietuvos komandas, kurios žaidžia tarptautiniame lygyje... dar daugiau... visuomet palaikau tą komandą, kuri žaidžia geresnį krepšinį... nesvarbu net jei žaidžia prieš Žalgirį...
2019-03-05
-3
Atsakyti
Artas is Jav
Super podkastas. Neklausykit kitu komentu. Retai rasau bet viskas jega. Darykit tai ir netgi dazniau!. O visiems kitiems siuliau uzsikrusti (c). :-)
2019-03-02
-4
Atsakyti
labai rimtas prasymas
Kalbininkams. Gal nors karta galetumete sukurti trumpesni lietuviska zodi, nei originalus? Tada nereiketu stebetis, kodel lietuviai treneriai lietuviams zaidejams kalba angliska per minutes pertraukeles :)

P.S. nesupratusiems paaiskinimas: komentara isprovokavo blog\'o pavadinimas tinklalaide :)
2019-03-02
Atsakyti
http://www.manoapklausa.lt/apklausa/1078688865/
2019-03-01
+5
Atsakyti
Anonimas
puikus pokalbis, tikiuosi nepaskutini karta ambrazeviciu pasikviete
2019-03-01
-9
Atsakyti
jaftokas
siaip tada pakalbinkit kebabu pardavejus, jie irgi zino kazka apie kase, rimtam krepsinio tinklalapiui nesolidu apie krepsini kalbeti su toli grazu ne paciu kieciausiu komiku, kuris neatrodo kad butu krepsinio kamuoli laikes rankose
2019-03-01
+9
Atsakyti
Auriukss
O ką;Ambrazevičiau,tavo Rytas nuveikė nuo 2010-11metų sezono,kad žmonės sėdėtų ant raudono,juodo;balto koto???sorry....juodo balto ......
2019-03-01
+7
Atsakyti
Kentas
Palaikau zalgiri, bet gerai susiklause, dazniau galetu panasiu zmoniu pakalbinti.
2019-03-01
-6
Atsakyti
Jonas
neverkit cia juk izymybes lietuvos, jankeviciai stonkai katleriai ambrazeviciai . galvose prisikta, tai suda malt tik ir moka. cia susede trys kaimieciai ir sneka apie ora, vaidina intelektualius isilavinusius. bairiai mediniai ir zvengia is saves, o tas vienas vedejas tai geziukas vapse kazkoks, balsas kaip prisimyzusio vaiko. nu elitas cia vilniaus kaimo. bl kaip negeda ir dar lenda I viesuma, daro podkeeeestus.
2019-03-01
+9
Atsakyti
om
Nors esu labiau ryto gerbejas visiskai nesutinku, zmogus nesigaudo. Pirmiausia, priespriesa tik tarp kompleksuotu zmoniu. Antra, jis sako kad priespriesa didesne??? Priespriesa gal 5o kartu mazesne nei buvo pries 10 metu, kai buvo nesaugu eiti i Hale su RYto saliku, o dabar Zalgirio problemoje be problemu galaima daryti. Ir apskritai klubinis krepsinis bent jau Vilniuje pasidares visiskai nepopuliarus, daugumai tai neaktuali tema gyvenime.
2019-03-01
-15
Atsakyti
Iki gyvo kaulo įgriso jau man tas Ambrazevičius. Protingas gabus žmogus bet jo gyvenimas TV, internete ir tas įsivaizdavimas aš viską žinau viską moku darosi bloga. Nesupratu aš jo
2019-03-01
+2
Atsakyti
plytfaniai
vienam arsiausiu zinomu anti rytfaniu tiskeviciui nesvarbu kas laimes finala??
2019-03-01
Atsakyti
kunigas
Blemba randat ka jus kalbint,kas jis toks ?

cia kaip “kitokie pasikalbejimai” kur laidos sveciai katleriai ir stonkai,vienas po kito paeiliui
2019-03-01
+7
Atsakyti
Omg
tiek meluoja jis kad tik komanda issuktu. kaip galima su tokiu zmogum reikalu turet kaip jis toki mela ir niekus tauskia ? nu grynai uspaskichas nr. 2, sneka svarbu sneket nors visi zino kad pievas be jokiu argumentu. paskutini karta klausiau jo, kurnors pamatysiu kad jis dalyvauja isjungsiu ir kitiem patarsiu. p.s. komentarus retai rasau, nu bet cia jau vimdo, padovanokit jam kas vazelino.
2019-03-01
+16
Atsakyti
Anonimas
vienas geresniu podcastu per visa laika basketnews :)
2019-03-01
-11
Atsakyti
m
Laaaaaaaaaaaabai subjektyvu viskas :)
2019-03-01
+10
Atsakyti
Ha
Tinklalaidė 😂😂😂
2019-03-01
-2
Atsakyti
1 2 3
LOJAM
2019-03-01
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

57%
20,7
Pataiko: 20,7
Taiklumas: 57,1%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Dominique Sutton