Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Graikijoje tęsiasi karas už aikštės ribų tarp Atėnų „Panathinaikos“ ir Pirėjo „Olympiakos“ klubų.

Šį sezoną metami tritaškiai

31%
6,1
Pataiko: 6,1
Taiklumas: 30,6%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 10
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Nick Calathes

Po to, kai taurės rungtynėse „Olympiakos“ krepšininkai paliko aikštę po dviejų kėlinių bei pagrasino trauktis iš Graikijos lygos, jei derbio mačuose teisėjaus ne užsienio arbitrai, „Panathinaikos“ davė atsaką.

„Olympiakos“ teigia, jog nežais rungtynių, jei mačui teisėjaus ne užsienio teisėjai. Komandos negali reguliuoti teisėjavimo. Tam yra įstatymai ir taisyklės. Jeigu taip, mes norime kitų teisėjų. Žaisime tik tuomet, jei teisėjaus arbitrai iš Kinijos“, – susierzinęs kalbėjo „Pao“ prezidentas Manos Papadopoulos.

Taip pat „Panathinaikos“ pareiškė, jog žalieji pasitrauks iš Graikijos čempionato, jei bus nuspręsta mačui tarp Atėnų ir Pirėjo klubų pasikviesti teisėjauti užsienio arbitrus.

„Olympiakos“ ir „Panathinaikos“ tarpusavio rungtynės Graikijos lygoje numatomos kovo 17-ąją Pirėjuje.

Komentarai:
swiss
Nežinau, kaip ten bus su Ispanijos klubais, bet Panathinaikoso grasinimai, reikia pripažinti, skystai skamba. Jau pasitraukinėjo jie pernai iš Eurolygos.
2019-03-05
+7
Atsakyti
D22
wow yla lenda is maiso, jei pao istiesu nezaistu nesvariu zaidimu, jiems butu nusispjauti is kur tie teisejai bus, graikijos, amerikos ar naujosios gvynejos. O dabar jei jau graikai neteisejaus tai trauksis is lygos, as suprantu kai LT i KMT pasikviecia viena uszsienio teiseja, treneriai paburba kad nlb cia grazu ir pan bet niekas nerekia kad islygos trauksis. Cia kazkaip labai i krastutinumus pao nuejo kas kelia tik dar didesni itarima. Cia tik mano nuomone, bet manau kad pao tika parode kad vietiniai teisejai juos labiau palaiko
2019-03-05
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.