Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Vilniaus „Rytas“ praėjusį antradienį nesėkme pradėjo savo pasirodymą Europos taurės ketvirtfinalio serijoje, tačiau pralaimėjimą Valensijoje apkartino dar vienas skausmingas rungtynių epizodas.

Chris Kramer

Chris  Kramer
Chris  Kramer
MIN: 23.8
PTS: 6.25 (43.28%)
REB: 2.88
AS: 4.63
ST: 1.88
BS: 0
TO: 1
GM: 8

Antrame kėlinyje „Ryto“ kapitonas Chrisas Krameris greitoje atakoje veržėsi po krepšiu ir atsispyręs nuo parketo pajuto didelį skausmą savo dešiniame kelyje. 30-metis įžaidėjas tęsti rungtynių nebegalėjo ir aikštelę paliko lydimas medicinos personalo.

Šiandien atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, jog pasitvirtino blogiausias traumos scenarijus –  krepšininkui plyšo priekinis kryžminis kelio raištis. Prognozuojama, kad Krameris į krepšinio aikštelę galėtų grįžti tik rugsėjo mėnesį.

„Tai labai skaudi trauma tiek pačiam krepšininkui, tiek visam klubui. Jis yra vienas svarbiausių mūsų žaidėjų ir jo praradimas reiškia išties daug, – kalbėjo Vilniaus „Ryto“ sporto direktorius Linas Kleiza. – Laukia ilgas kelias prasidėsiantis nuo operacijos, vėliau seks reabilitacija, bet žinome koks Krameris užsispyręs ir atsidavęs. Tikime, kad su klubo pagalba visas atsigavimo laikotarpis praeis sklandžiai ir į aikštelę Krameris sugrįš pilnai atsistatęs“ – trumpai situaciją pakomentavo Kleiza.

Komentarai:
NBA7
Rytui reikia naujo įžaidėjo su lyderio savybėmis komandinio stiliaus, ne mazesnio nei 1.90m ūgio, galinčio atlikti pick n roll a ir pataikančio tritaškius, toliau Kleizos vietoje Piliauska ir Normanta perleisčiau paskolinčiau į Ž.Janavičiu iš (Prienų Sky Cop), Janavičius galėtų būti antras role įžaidėjas, nes Stipsevičius yra labiau combo kaip ir Girdžiūnas nevaldo komandos, šiaip Ryto komandoje daug Bench player žaidėjų, trūksta Role žaidėjų, atsarginių žaidėjų turėtų būti ne daugiau 2, jie 11 ir 12, o 13,14 gali būti Rockie naujokai jauni talentai.
2019-03-08
-1
Atsakyti
realus
kleiza krw, kleiza krw, je, je. o kramerio labai gaila, as esu visada pries zaideju traumas, kad ir kur jie zaistu. sekmes jam atsistatant.
2019-03-07
+9
Atsakyti
Anonimas
gaila zaidejo,po tokiu traumu sugryzt pavyksta vienetams.
2019-03-07
+2
Atsakyti
M.Bronius
Atsakymas Kremer kainavo apie 350 tūkst.Eur,tai galėtų pirkti PG ir PF sekmės.
2019-03-07
-3
Atsakyti
Anonimas
Nieko naujo sitoje kibiro parodijoje. Dabar gales merdeti bronziniame gaidyne kai Neptunas pasius lkl pusfinalyje.
2019-03-07
-10
Atsakyti
Dfg
Kyle Weaver sveikas atvykęs į Vilnių! Padlos visą laik superka žaidėjus. Dabar gėtų ir Butkevičius gaut tokia pat trauma :)
2019-03-07
-5
Atsakyti
Dfg
Įdomu ką iš Neptūno rytas pasiims? Gal Kylie?
2019-03-07
Atsakyti
Igariokas
man irgi noretusi kad kraimeri paliktu.labaj zaide su atsidavimu.o šais metais be jo batai.visu pirma geras izaidejas.plius ta gera hemija klubo viduja sugriuvo po jo traumos.ir tas matesi valensijoi
2019-03-07
+5
Atsakyti
Djdhdh
rizikinga bet noriu kad jis liktu. geras zmogus ir puikus krepsininkas.
2019-03-07
+2
Atsakyti
Velniop mesti šita stiklinį kamuolio burtininką. Gerai čia kramerukas išdurė visus vėl traumą ir fianle jis daugiau buvo traumuotas nei žaidė o kontrakas vienas iš didžiausių komandoje
2019-03-07
+1
Atsakyti
Arturas
eurolygos parodija bus sunešiota ir be chris kramerio,3-0 rytas finale laimes
2019-03-07
-6
Atsakyti
Klubo fanas
O mes tikimes, kad klubas bus supratingas ir toki zaideja, kuris yra klubo veidas pasiliks.
2019-03-07
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.