Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Stipriai buksuojančią Los Andželo „Lakers“ komandą vidinės intrigos lydi nuo sezono pradžios, praneša „The Athletic“ žurnalistas Billas Oramas. Anot jo turimų žinių, Kalifornijos klube kibirkštys tarp trenerių štabo ir prezidento Magico Johnsono lakstė vos tik, kai į komandą atvyko LeBronas Jamesas.

Toliau komplektuojant sudėtį, ekipos specialistai norėjo išsaugoti dabar atitinkamai Milvokio „Bucks“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ gretose produktyviai žaidžiančius Brooką Lopezą bei Juliusą Randle'ą, tačiau Johnsonas tokius prašymus tiesiog ignoravo.

Vietoje to „Lakers“ vadovas pasirašė sutartis su JaVale'u McGee, Michaelu Beasley ir Lance'u Stephensonu.

Šios intrigos į viešumą išlindo stiprėjant spekuliacijoms dėl vyr. trenerio Luke'o Waltono likimo „Lakers“ klube. Visgi, pasak Oramo, ekipos vadovai Waltono atleisti neketina ir užstoja jį dėl nesėkmingų Kalifornijos ekipos rezultatų.

Nepaisant sėkmingai žaidžiančio Jameso, „Lakers“ su santykiu 30-36 šiuo metu nuo aštuntoje pozicijoje Vakarų konferencijoje esančios Los Andželo „Clippers“ atsilieka 8 laimėjimais. Iki reguliariojo sezono pabaigos lieka vos 16 rungtynių.

Lopezas „Bucks“ komandoje vidutiniškai renka po 12,3 taško, atkovoja po 4,5 kamuolio ir blokuoja po 2,2 metimo. Iš toli fiksuojamas 36,7 proc. pataikymas – geriausias jo karjeroje. 30-mečio 213 cm ūgio galimybės gynyboje neabejotinai būtų tapusios paspirtimi „Lakers“ ekipai, kuri pagal gynybą per paskutiniuosius 10 mačų rikiuojasi vos 23-a.

Randle'as Naujajame Orleane vidutiniškai per susitikimą įsirašo po 20,7 taško, sugriebia po 8,7 kamuolio ir atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
Zalgiris best
Kas cia raso situs strqipsniu Kas per de**lai lopezas padetu ginyboje ar jus visai jau nukvaisot
2019-03-12
+7
Atsakyti
J
esme tame kad prie Lames kaip tik nenori tie starai jungtis
2019-03-11
+1
Atsakyti
Juice
o jums kažką sako marškinėlių pardavimai ir apskritai visokie pardavimai? LBJ yra prekė ir nba yra verslas, kad ir nieko nelaimi, lakers vadovybė žino kad jei lbj komandoj,vistiek viskas bus išparduota
2019-03-11
-9
Atsakyti
Anonimas
Visiskai vadovybe lakers be ateities vizijos prisivilioti james kuriam karjara i saulelydy kaip sudety pagrandiniai zaidejai vos virs 20metu jie pasieks savo pika po 3 metu kaip james karjara baigines tokioje situacijoje reimejo Randle ir rusell islaikyt jie jau zaidziai savo geriausia sezona pridet dar zvaigzde viena gera komanda butu. O dabar bando ismainyti visus jaunus zaidejus i viena zvaigzde nebus nei vieno zaidejo kuri isugde patys
2019-03-11
-6
Atsakyti
to ed
nemanau, nes lebronas jau amziuje + kuo toliau tuo daugiau marazmų, davis, irving gal ir ateis kazkuris, bet realiai nei su vienu netaptu pretendentai laimet konferenciją. o nei leonard nei durant tikrai nenorės eit į vieną komandą su James. Manau Lakers stipriai prašovė su James, po kelių sezonų iseis ir liks Lakers tokio stiprumo kaip Heat arba Cavs po lebrono isėjimo. butu sezoną palaukę ir galetu kokius durant, davis, cousins, leonard, pora pasikviest, dabartinis jaunimas butų patobulėjas ir tikrai butu labai stiprus vakaruose, o dabar neaiskus toks likimas, ypac kai puse komandos nori iskeist
2019-03-11
+9
Atsakyti
Ed
Cia yra keleriu sezonu projektas, Lakers sy sezona pasieme James, del ko ? de to kad kita vasara t.y. sia vasara bus daug free agnents, James yra tas zmogus prie kurio nores prisijungt daugiau Nba zvaigzdziu, plius ten yra LosAngele... Irving, Davis, Leonard...kita sezona Lakers surinks rimta teama, ir bus pretendentai i ziedus.
2019-03-11
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
112,0
Pelno taškų: 112,0
Taiklumas: 47,4%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 142
Blogiausias pasiekimas: 85
Daugiausia pelno: LeBron James