Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Madrido „Real“ yra pasiruošusi vasarą sudrebinti žaidėjų rinką ir sustiprinti savo sudėtį aukščiausios klasės gynėjais.

Šį sezoną metami dvitaškiai

57%
20,3
Pataiko: 20,3
Taiklumas: 57,3%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 30
Blogiausias pasiekimas: 10
Daugiausia pataiko: Gustavo Ayon

Jau anksčiau skelbėme, kad Eurolygos čempionai vilioja Stambulo „Anadolu Efes“ įžaidėją Vasilije Micičių, o dabar Ispanijos žiniasklaida praneša, jog „Karališkojo“ klubo akiratyje atsidūrė dar trys perimetro žaidėjai, kurių geidžia vyriausiasis ekipos treneris Pablo Laso.

„Marca“ skelbia, jog „Real“ taikinyje yra Maskvos CSKA gynėjai – Nando De Colo ir Sergio Rodriguezas bei Stambulo „Fenerbahče“ atstovas Kostas Sloukas.

Tiesa, įsigyti Micičių ir Slouką Ispanijos čempionams gali būti sunku, nes pastarieji turės galiojančius kontraktus su savo klubais 2019-2020-ųjų metų sezonui.

Šiuo metu įžaidėjų grandį „Real“ ekipoje sudaro Sergio Lullas ir Facundo Campazzo.

 

Komentarai:
Anonimas
realas siaip protingiau komplektuojasi, surinkdami tolygia sudeti su gerais zaidejais per visas pozicijas, o cska toliau be centro zaidzia
2019-03-19
-2
Atsakyti
Jaigu pirkiniai pavyks. bus pakartotiniai ciampionai. aisku gali visko buti bet top 4 garantuotai.
2019-03-19
+13
Atsakyti
Vau
Real a.k.a Europos rinktine. Bet tokiu atveju manau, kad ir CSKA neatsiliktu. Skyles uzkamsytu gana padoriais NBA zaidejais, o atotrukis tarp Eurolygos TOP 3 ir likusiuju tik dar labiau isaugtu.
2019-03-19
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.