Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Vienas iš „Big Baller Brand“ įkūrėjų, kartu su garsiąją Ballų šeimynėle Lietuvoje viešėjęs Alanas Fosteris įkliuvo – jis įtariamas dėl 1,5 mln. dolerių dingimo.

Lonzo Ball

Lonzo  Ball
Lonzo  Ball
MIN: 30.27
PTS: 9.89 (40.76%)
REB: 5.32
AS: 5.43
ST: 1.47
BS: 0.4
TO: 2.19
GM: 47

Pasak ESPN, pagrindinis prekės ženklo turėtojas, Los Andželo „Lakers“ gynėjas Lonzo Ballas su Fosteriu nutraukė visus ryšius.

Fosteris yra ne tik Ballų verslo vykdytojas, bet ir senas šeimos draugas. 

Pasak Lonzo, jis niekada nebuvo nuoširdus ir tiesiog norėjo pasinaudoti garsiųjų bičiulių šlove.

„Jis pasinaudojo priėjimu prie mano verslo ir asmeninių finansų sąskaitų tam, kad praturėtų pats“, – sakė Ballas.

Pasak šaltinių, Fosteris buvo pričiuptas, kai vienas iš „Big Baller Brand“ finansininkų pastebėjo įtartinus pinigų išgryninimus ir banko pavedimus.

Kai kurios iš jų buvo gudriai nukreiptos per trečiąsias šalis, o bendra pavogtų pinigų vertė viršijo pusantro milijono dolerių.

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai Fosteris turi tokių bėdų – jis 2002-aisiais buvo pripažintas kaltu dėl sukčiavimo ir pinigų plovimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.