Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Kazys Maksvytis, kaip įprastai, raudonio išmuštu veidu rankomis piktai mostelėjo į orą – ketvirtąjį kėlinį solo šou pradėjęs Mindaugas Girdžiūnas  išsupo Klaipėdos „Neptūno“ laivą. Ir išsupo taip, kad šis klampioje „Siemens“ arenoje pelkėje užplaukė ant sausumos.

Fotogalerija

Uostamiesčio klubas svarbias rungtynes dėl antrosios pozicijos Lietuvos krepšinio lygos turnyro lentelėje Vilniaus „Rytui“ šeštadienį pralaimėjo 52:70.

Nors prasidėjus lemiamam ketvirčiui „Neptūnas“ turėjo poros taškų pranašumą ir, atrodo, buvo pasirengęs pridaryti rimtų bėdų varžovams, viskas per porą minučių apsivertė aukštyn kojomis.

Du tritaškius svečiams įsūdęs Girdžiūnas pirmojoje kėlinio pusėje sumetė 10 taškų, o savo trigrašį įkišus ir „Ryto“ naujokui Derekui Needhamui, klaipėdiečiai kapituliavo.

„Gaila, kad pralaimėjome tokias svarbias rungtynes. Aišku, tai dar ne pabaiga, dar liko visas ketvirtas ratas ir atkrintamosios. 

Ruošėmės šioms rungtynėms ir tris kėlinius turėjome nedidelę persvarą. Neįmetėme greitame puolime, kur turėjome kelis kartus pranašumą, prametėme gerus metimus.

Bet „Rytas“ tris kėlinius žaidė pasyviai ir turėjome tuo pasinaudoti. Gaila, kad rungtynės baigėsi tokiu skirtumu“, – kalbėjo Maksvytis.

Treneris po mačo taip pat atvirai kirto arbitrų brigadai – Tomui Jasevičiui, Gyčiui Viliui ir Mindaugui Večerskiui.

Anot Maksvyčio, teisėjų darbas buvo prastas tiek šiame mače, tiek apskritai viso LKL sezono metu.

„Kadangi leidžia kritikuoti, kritikuosiu – nesu patenkintas teisėjavimu, ypač savo komandos atžvilgiu. Šiandien Simą Galdiką už numuštą kamuolį baudžia, duoda du baudos metimus, Arciomas Parachouskis tokioje pat padėtyje rėžiasi į Tomą Delininkaitį – ir nieko. 

Parachouskis priima kamuolį ir gauna pigią baudą, Laimonas Kisielius priiminėja – vėl nieko. Kiek skaičiavau, mes jau dvejas rungtynes pabaigose pralaimėjome dėl tokių dalykų.

Jau nekalbu apie mačą su „Lietkabeliu“, kur teisėjai po vaizdo peržiūros nusprendė, kad nebuvo pražangos prieš Deividą Gailių. Ar mes žiūrime tą patį krepšinį? Aš turiu ginti savo komandą ir už tą gynimą gaunu technines pražangas.

Ir prašau, kadangi skaičiuojate, kiek treneriai gauna techninių pražangų, paskaičiuokite, kurie teisėjai duoda tas pražangas“, – žurnalistams pasiūlė Klaipėdos ekipos treneris.

Komentarai:
Su asarom toli neisi,toks kaip sireika aplamai apie teisejus nesneka ir nesiskundzia.

Situacija oly zalgeris ten kiek pievu?kiek nesportiniu,bet mokejimas zaidejus pries neteisybe uzvest cia tikriausiai yra trenerio menas.O asaros ir lieka asaromis
2019-03-31
+20
Atsakyti
RYTAS+NEPTUNAS
eilinis irodymas kokie debilai kavianskai. kazys kalbejo labiau apie praejusias rungtynes ir skundesi teiseju darbu, kur tikrai teisejai turejo didesne itaka rungtyniu baigciai. cia buvo klaideliu, bet viska issprende patys zaidejai. kauno buduliams svarbu palot ant ryto nors zalgiri teisejai tempia labiausiai is visu.
2019-03-31
+15
Atsakyti
Kas galėtų paneikti, kad matydamas visų kitų Lietuvos klubų atsilikimą nuo šiuo metu geriausio Lietuvos klubo Kauno " Žalgirio " LKL Prezidentas karts nuo karto išmaldauja vieną kitą šio klubo pralaimėjimą, kad ir KMT turnyre, juk reikia kažkuo motyvuojamt melžti Vilniaus " Rytui " pinigėlius klubo rėmimui iš Vilniaus miesto savivaldybės, o jeigu taip tai visiškai logiška su teisėjų pagalba gniuždyti Klaipėdos " Neptūno " krepšinio klubą.Lietuva viena labiausiai korumpuotų šalių, nematau jokios priežastie, kad LKL lyga būtų, kažkuo išskirtinai kitokia.Pagarbiai.
2019-03-31
+10
Atsakyti
Kazy
Gal issipagiriok, nes nesamones sneki. Pripazink, kad buvot silpnesni ir viskas. Loset 3 kelinius lygiai, o 4 kelinyje sudauze jus Rytas ir viskas. Teisejai dare klaidu i abi puses, taip kad patylek geriau.
2019-03-30
+9
Atsakyti
Juventus
Nu rytas Milašiaus komanda,tai nenuostabu.
2019-03-30
-2
Atsakyti
:D
Tiesiog bando Adomaiti pritempti ir parodyt kad jis net toks blogas kaip pusė Lietuvos ji laiko :D
2019-03-30
-10
Atsakyti
loll
lkl bandi intriga finalam sukurt, biški padeda vilnieciams
2019-03-30
+25
Atsakyti
Teisėjai
Tomas Jasevičius jau senokai nustojęs tobulėti, bet jeigu Gytis Vilius būtų blogas teisėjas, manot jį kviestų dirbti bene geriausių Eurolygos komandų rungtynėse? Taip kad prieš komentuodami pasverkite argumentus. Ačiū už dėmesį.
2019-03-30
+9
Atsakyti
P.B.
Aš siūlyčiau visiem treneriam, kurie verkia dėl teisėjų darbo artimiausias rungtynes tarpusavyje žaist su mėgėjų lygos teisėjais... Verkė Šeškus su Maskvyčiu, tai dabar Skycop su Neptūnu žais su mėgėjais teisėjais, gal tada patiks treneriam? Nebemoka chebra pralaimėt
2019-03-30
-2
Atsakyti
M.Bronius
Neptūnas žaidė gerai ,bet Rytas turi GIRGŽIUNĄ ir Parachoskį bei klaipėdieti Bendžiu,Butkevičių,Girdžiuną- Klaipėdiečia ipasveikinkite savo žemiečius ir Rytą su PERGALĘ.
2019-03-30
+1
Atsakyti
Taip ir turetu rytfanis zaisti. su pergale rytai. bet nzn bet man atrodo rytas gavo labai daug baudu mesti.
2019-03-30
+1
Atsakyti
Neptun
Dziugu kad Kazys netyli ir sako tai ka visi senai mato. Vien kiek su Utena paskutinius tris metus teisejai istrauke rungtyniu pabaigoje raudona parodija uz ausu. Gerai kad bent Zalgiris visa galva pajegesnis tai net ir teisejai raudonai parodijai nieko pries LKL cempionus padeti negali.
2019-03-30
-7
Atsakyti
Rytas
papirkinėja teisejus lol, ,,naujiena"
2019-03-30
+4
Atsakyti
Maniau, kad Maskvytis biskį protingesnis - klydau.
2019-03-30
+5
Atsakyti
djgaffer
Visa reg sezona valomes kojas i eurolygos parodija, ir cia bac kazkokiam rytui pralaimejome...
2019-03-30
-36
Atsakyti
ka
pradesiu tuo, kad rytas stipresnis uz neptuna.

ziurejau pirmus du kelinius ir aiskiai matesi, kad teisejai neleidzia isibeget neptunui. tik neptunas atrodo kils ir iskart teisejai gesina. ko nedare ryto atzvilgiu.
2019-03-30
+25
Atsakyti
maksvytis iklimpo
Kaip tik su rytu taip ir maksvytis nusivyles o idomu negaus ispejimo del teiseju kad ispludo baudu negaus
2019-03-30
+3
Atsakyti
Praval
Pasakysiu taip, Maksvycio priekaistai yra pagristi ir teisingi, bet jie siandien tikrai nenuleme varzybu, nes patys paleidot rungtyniu baigti, rytui sukrito metimai, jus pradejot nervuotis, pakriko psichologija ir praradot kontrole, tad cia teisejai nieko deti. Taip, buvo ir is teiseju puses klaidu, tiek i viena puse, tiek i kita, tad nera ko labai nervuotis. Bet kalbant apie Toma Jaseviciu ir Gyti Viliu, yra proto nesuvokiama kaip prastai sie teisejai dirba, kurie yra vieni geriausiu lkl ( pagal kazkieno nuomone ), prazangu traktavimas visiskai nesuprantamas, kas vieniems leidziama, kitiems draudziama, neskiriama prazanga kur ji yra, o skiriama kur jos nera ir t.t. Bet pasikartosiu, siandien tikrai ne teisejai nuleme rungtynes, o neptuno prasta atkarpa gynyboje.
2019-03-30
+19
Atsakyti
Anonimas
Ar tu durnas maskviti ar ką 3 kėlinių padedi ėjo neptunui tek pražangų švilpė rytui tek klaidų darė svilpdamas o jis dar verkia ne pasinaudojant 3 kelintu padejimu tai ir neverkit
2019-03-30
-5
Atsakyti
Ed
Nieko nebesuprantu, kaip tik pralaimi taip blemba teisejai kalti, tai ritas verkė, tai šitas dabar, tai Šeškus.. kas pralaimi tai iš kart teisėjai... šudinai komanda tavo žaidė, pelne tik 52 taškus... kitos komandos tiek sumeta per 2 kelinius... apgailetinas tas neptunas... nešokit aukščiau nei esate... 1. Žalgiris, 2. Ritas ir toliau jau ten Neptunas, Kabelis ir t.t.

blemba tikrai norėčiau kad Eurolyga padarytu rimta lyga panašia į NBA, padaugintu komandu ir rungtyniu skaičiu, tada Žalgiris dingtu iš tų klauno lygu...
2019-03-30
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Vilniaus Rytas
Klaipėdos Neptūnas
35%
22/63
Metimai iš žaidimo
36%
20/55
42
Atkovoti kamuoliai
33
9
Rezultatyvūs perdavimai
7
6
Perimti kamuoliai
4
4
Blokuoti metimai
5
87%
20/23
Baudų metimai
73%
8/11

Rungtynių žaidėjai

Eimantas  Bendžius
16 PTS
5/12 FG
4/4 FT
Gytis  Masiulis
9 PTS
4/9 FG
0/0 FT
Artsiom  Parakhouski
14 REB
6 DREB
8 OREB
Klaipėdos Neptūnas
Keli žaidėjai
7 REB
Derek  Needham
4 AS
0 TO
20 MIN
Kyle  Weaver
2 AS
2 TO
16 MIN
Artsiom  Parakhouski
22 EFF
50% 2P%
- 3P%
Gytis  Masiulis
11 EFF
60% 2P%
25% 3P%