Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Fuenlabrados „Montakit“ ekipoje rungtyniaujantis Marko Popovičius šį sezoną veikiausiai nebepasirodys aikštėje. 36-erių klubo kapitonas sekmadienio mače su Mursijos UCAM susižeidė kelį, o atlikti tyrimai parodė dalinį kryžminių raisčių įtrūkimą. 

Šį sezoną pelnomi taškai

43%
77,3
Pelno taškų: 77,3
Taiklumas: 43,4%
Vieta lygoje: 22
Geriausias pasiekimas: 96
Blogiausias pasiekimas: 59
Daugiausia pelno: Francisco Cruz

Popovičiui be krepšinio teks praleisti nuo keturių iki šešių savaičių.

Apie Ispanijos pirmenybių atkrintamąsias galvojančiai „Montakit“ tai – skaudi netektis. Komandos siela tapęs kroatas šį sezoną vietiniame fronte vidutiniškai renka po 9,7 taško, atkovoja po 2,3 kamuolio ir atlieka po 2,3 rezultatyvaus perdavimo per 21 žaidimo minutę.

Triskart paeiliui laimėjusi Fuenlabrados komanda šiuo metu turnyrinėje lentelėje užima 13-ąją vietą, o nuo aštuntosios, suteikiančią bilietą į atkrintamąsias, skiria 3 pergalės. Iki reguliariojo sezono pabaigos ekipoms liko sužaisti po 9 susitikimus.

Buvęs žalgirietis dėl traumos jau buvo iškritęs sezono pradžioje, kai beveik du mėnesius nežaidė dėl kairės kojos raumens sužeidimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Marko Popovic

Marko  Popovic
Komanda: Fuenlabrados Montakit
Pozicija: PG, SG
Amžius: 36
Ūgis: 185 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Zadaras, Kroatija