Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Puikų sezoną žaidžiantis Vitorijos „Baskonia“ aukštaūgis Vicentas Poirier sulaukė susidomėjimo iš Bostono „Celtics“ klubo.

Vincent Poirier

Vincent  Poirier
Vincent  Poirier
MIN: 25.49
PTS: 11.33 (62.15%)
REB: 8.07
AS: 1.07
ST: 0.67
BS: 0.83
TO: 1.2
GM: 30

„Nuostabu girdėti, kad tokia organizacija domisi manimi, tačiau mano prioritetas dabar yra gerai užbaigti sezoną“, – sakė prancūzas.

Poirier kontraktą su „Baskonia“ turi ir 2019-2020 metų sezonui.

„Iki kol turiu sutartį, negaliu įsivelti į diskusijas dėl naujo kontrakto. Jei turėsiu du pasiūlymus ant stalo, tada aš rinksiuosi, bet nesiruošiu vykti į NBA sedėti ant atsarginių žaidėjų suolelio“, – savo nuomonę išreiškė aukštaūgis.

Poirier šį sezoną Eurolygoje yra geriausias kovotojas dėl kamuolių ir per rungtynes vidutiniškai sugriebia po 8,1 kamuolio. Prancūzas taip pat pelno po 11,3 taško ir renka po 16,4 naudingumo balo.

Komentarai:
ayo
Zaidejas zino savo limitus, kovoja del kamuoliu ir pns...o nba ten zaidejai stipresni ir ka gali zinot kiek jis ten pakovos + tikrai jis negaus ten daug minuciu zaisti ypac kai playoffai tuoj prasides nba.
2019-04-08
+5
Atsakyti
Anonimas
patinka basku vadyba, kad turedama ribota biudzeta sugeba rast idomiu, perspektyviu zaideju, uz kuriuos po to gauna solidzias ispirkas. zalgiris turetu imt pavyzdi
2019-04-08
+1
Atsakyti
Rimaaas
vel prancuzas, kodel ne Mockevicius pvz?
2019-04-08
+4
Atsakyti
Dalius
Teisingai kalba, su žaidimo laiku būtų kaip Motiejūnui. Būtų naudojamas kaip vadinamas "injury insurance", atsarginis variantas įvykus traumai. Tiesą, Motiejūnui nelabai ką buvo prarast, visgi sezonas jau buvo baigtas, o čia papildomi pinigai ir šansas iš naujo įsitvirtinti NBA.
2019-04-08
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Vincent Poirier

Vincent  Poirier
Komanda: Vitorijos Baskonia
Pozicija: C
Amžius: 25
Ūgis: 213 cm
Svoris: 106 kg
Gimimo vieta: Prancūzija