Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS

Željko Obradovičius žino, kad Kaune jo komandai bus sunkiau nei Stambule, bet jis viliasi, kad čia jo auklėtiniai pagaliau pademonstruos tą veidą, kurį rodė reguliariajame sezone. Tada „Fenerbahče“ per 30 rungtynių suklupo vos 5 kartus ir nė karto – du sykius iš eilės.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
17
Naudingumas
21
Tritaškiai
43%
3/7
Baudų metimai
86%
6/7

Stambulo klubas į Lietuvą atvyko praradęs savos aikštės pranašumą ir pirmą kartą po 40 laimėjimų paeiliui suklupęs savoje aikštėje. Tačiau visa tai pernelyg nejaudina tituluočiausio Eurolygos trenerio.

„Viskas normalu, – prieš pirmadienio vakarinę treniruotę „Žalgirio“ arenoje tikino Obradovičius. – Patekimui į finalo ketvertą reikia trijų pergalių. Akivaizdu, kad čia bus sunkiau nei mūsų aikštėje, bet mums laikas parodyti charakterį ir savo kokybę. 

Mes visada gerbiame „Žalgirį“. Aš dar prieš pirmas rungtynes sakiau tą, galiu pakartoti ir dabar – žinau, kad jie žaidžia kokybiškai, kad jie rimti, pradedant nuo Šarūno, baigiant kitais. Jie energingi, turi charakterius ir visa tai bus svarbu rytoj.“

Po galingo pasirodymo pirmosiose rungtynėse, kai „Žalgiriui“ leido įmesti vos 43 taškus, antrajame mače „Fenerbahče“ daugiau buvo praleidusi jau įpusėjus mačui, o po trijų kėlinių „Žalgiris“ buvo įmetęs 73. Nors ketvirtajame šeimininkai surezgė galingą spurtą, to pergalei neužteko.

Žvelgdamas į būsimą dvikovą, Obradovičius ne sykį pakartojo, kad taisyti ir tobulinti reikės daug ką, tačiau svarbiausia – gynyba.

„Gynyboje mes žaidžiame labai tingiai. Labai daug lengvų metimų. Manau, turime pradėti nuo to“, – sakė Obradovičius.

Galbūt jį tenkina bent gynyba prieš pagrindinius „Žalgirio“ priekinės linijos žaidėjus – Brandoną Daviesą ir Aaroną White’ą? Obradovičius tik papurtė galvą.

„Man nerūpi gynyba prieš vieną ar du žaidėjus. Man rūpi bendras paveikslas. Jeigu būsime susikoncentravę, viskas bus gerai. Reikia būti susikoncentravusiems ir žaisti taip, kaip reikia“, – aiškino Obradovičius.

Trečiasis mačas tarp „Žalgirio“ ir „Fenerbahče“ – antradienį 20 val.

Komentarai:
Tiesa
Pz bus, ryzikas teisejaus, kuris nekencia Zalgirio....
2019-04-23
-6
Atsakyti
Liutauras
zalgiris laimes serija 3-2
2019-04-23
+15
Atsakyti
Realus
vargsu rytfaniu teorijos. uz ka statysit rytoj? gal uz zalius? kofas tai geras. o gal ketvirtadieni uz fener?
2019-04-22
-4
Atsakyti
Dzo
kokie pinigai statymuose vaiksto? kai pakrauna virs 30, ar daug buvo metanciu uz zalius( cia net ne lietuvos mastu)??? ir pyst cirkas nesigina leidzia daryt ka nori ir prapisa. Ar matei kas buna kai zalgiry paspaudzia?? o jei visas varzybas zaistu pilnu rezimu? ekspertai kases bet nematot akivaizdziu dalyku. aisku ko noret 90 proc arenos girtu avinu banda bliaunanciu. svarbiausia fanai ir sold outas!!
2019-04-22
+4
Atsakyti
Dzo
pasake aiskiai, atidavem pergale ir nesuka galvos. pirmenybe pinigeliam. kiek kvailiu arenose atnes navaro, kokia baisine ,,intriga" vel sukurta, nors kas bus final 4 niekam klausimu nekyla. tik is bambuku reik surinkt maksimaliai pinigeliu. juk svarbiausia FANAI !!
2019-04-22
-27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Stambulo Fenerbahce
38%
20/52
Metimai iš žaidimo
36%
21/59
36
Atkovoti kamuoliai
35
11
Rezultatyvūs perdavimai
13
3
Perimti kamuoliai
12
69%
11/16
Baudų metimai
82%
14/17
2
Blokuoti metimai
3

Rungtynių žaidėjai

Nate  Wolters
15 PTS
6/9 FG
0/0 FT
Marko  Guduric
17 PTS
4/10 FG
6/7 FT
Deon  Thompson
7 REB
5 DREB
2 OREB
Luigi  Datome
7 REB
3 DREB
4 OREB
Kauno Žalgiris
Keli žaidėjai
3 AS
Konstantinos  Sloukas
3 AS
2 TO
26 MIN
Edgaras  Ulanovas
11 EFF
50% 2P%
100% 3P%
Marko  Guduric
21 EFF
33% 2P%
43% 3P%