Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Aistros po skandalingai pasibaigusio Adrijos lygos finalo, kuriame Belgrado „Crvena Zvezda“ 3-2 palaužė Podgoricos „Budučnost“, nesibaigia.

Šį sezoną metamos baudos

72%
10,6
Pataiko: 10,6
Taiklumas: 72,3%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Norris Cole

Juodkalnijos ekipa išplatino oficialų pranešimą, kuriuo patvirtino, kad bandys anuliuoti finalo rezultatą bei informuos Eurolygą apie serijos su „Crvena Zvezda“ metu padarytus pažeidimus.

„Budučnost“ pranešime skelbiama, jog klubas sieks kitoms Adrijos lygos komandoms pasiūlyti naujas taisykles, kurios ateityje padėtų išvengti situacijos, kokia buvo serijos su „Crvena Zvezda“ metu.

„Akivaizdu, kad Adrijos lygos atstovai bei teisėjai pasidavė „Crvena Zvezda“ fanų spaudimui. Kai kurie mūsų darbuotojai bei žaidėjai bijojo dėl savo saugumo. Buvo nuspręsta sužaisti ir saugiai grįžti į Podgoricą“, – rašoma „Budučnost“ pranešime.

Primename, jog lemiamose finalo serijos rungtynėse Podgoricos ekipos žaidėjai buvo apmėtyti įvairiais daiktais, o mačas pavėlintas daugiau nei valandai. Vėliau krepšininkai buvo užpulti aikštėje. Po šio incidento „Budučnost“ pralaimėjo triuškinamai – 54:97.

Komentarai:
Marijanas
Sunku patiketi kad 21 amziuj tokie bajeriai vyksta
2019-04-25
+2
Atsakyti
Įdomu
Užpulti aikštelėje :-D ? stipru.
2019-04-24
+3
Atsakyti
Anonimas
Serbai nera zmones, varo tegul jie i kita sali zaisti krepsinio kur normalesni zmones gyvena. Va tokiose turkijose ar serbijose nera ko rodytis.
2019-04-24
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.