Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Ištikimiausia Vilniaus „Ryto“ sirgalių grupė prieš trečiadienio rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ sulaukė netikėtumo – jie tikina, jog savoje arenoje nebuvo laukiami.

Šį sezoną metami dvitaškiai

46%
16,5
Pataiko: 16,5
Taiklumas: 46,5%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Artsiom Parakhouski

Sirgalių teigimu, jų rungtynėse nenorėjo matyti klubo vadovybė.

„BasketNews.lt“ žiniomis, trintis tarp „Ryto“ vadovų ir „B Tribūnos“ iš esmės kilo dėl pirotechnikos klausimo.

Pastaruoju metu sirgaliai aktyviai agituoja už jos legalizavimą rungtynėse, o klubas, anot jų, tai laiko stojimu prieš juos ir Lietuvos krepšinio lygą (LKL).

„B Tribūna“ situaciją netrukus trumpai pakomentavo socialiniame tinkle. 

„Užėję į areną supratome, kad klubas šiandien mūsų nelaukia. Nurodymai apsaugai neįleisti mūsų į įprastą sektorių, klubo darbuotojai siundo ant mūsų policiją ir t.t. 

Plačiau situaciją ir priešistorę aprašysime rytoj. Nors klube problemų labai daug, bet tikimės, jog čia tik trumpas proto užtemimas ir reikalai greit susitvarkys“, – rašė jie.

Tuo metu sostinės ekipos direktorius Julius Sarapinas situaciją komentuodamas „BasketNews.lt“ teigė, jog klubas čia niekuo dėtas.

„Šiandien nebuvo situacijos, kad apsauga neįleistų į areną nė vieno sirgaliaus. „B Tribūnos“ nariai prieš rungtynes jau buvo susirinkę arenoje, bet prieš jų pradžią patys nusprendė išeiti. Kodėl buvo toks jų sprendimas, nežinome“, – sakė jis.

Po rungtynių klubo apsaugos vadovas „BasketNews.lt“  taip pat pasakojo, jog sirgaliai atėję į areną pradėjo pakuotis fajerius bei jį įžeidinėti.

Anot jo, dėl tvarkos užtikrinimo prie sirgalių buvo pakviesti pareigūnai, o šiems atvykus, „B Tribūna“ nutarė išeiti.

Komentarai:
Ryto fanas
Juokas ima, kas ta B- tribuna,vafliu -nepraustaburniu, amoraliai besiielgenciu paaugliu gauja.Ka jie dave Rytui,ogi nieko.Kaip siubeles eina i varzybas nemokamai ir dar rytui tenka baudas moketi uz ju issisokimus. Eikit ir susikurkit savo komanda smukles lygoj... Rytas ne jusu namai,Rytas viso Vilniaus komanda. Daugelis neina i rungtynes vien del B tribunos issiokimu,pagaliau Rytas issivale!!!
2019-04-26
+8
Atsakyti
Žmogau, mokykis rašyt.
2019-04-25
-2
Atsakyti
edmaz
visi kauno zalgirio fanai sokit y sona ne jus isvare ir nesityciokit

jai taip padarytu zalgiris taip apsiverke cia sedetute
2019-04-25
-25
Atsakyti
Sūdyti lašiniai
Ta ryto b tribūna iš rožu matos, kad intelekto nepaliesti :D
2019-04-25
+21
Atsakyti
Ale klubas
bet tai kaip stipriai susere savo sirgaliams🙂 vaikuciai verkia kad isvare, o klubas teigia kad patys isejo, juokas pro asaras, taip kaip ritasi rito organizacija senai neteko matyt...
2019-04-25
+8
Atsakyti
Ritas foever
Ritas ira giareuse komanda Lėtuvoi, manau tabs čiampijonais bia problėmu.

Žalgiris vistos,klaiipiada -varnos.

Mias giareusi
2019-04-25
-17
Atsakyti
Nuotraukoj aplink žmonės kaip žmonės, tik vidury kažkoks būrelis susireikšminusių marozų.
2019-04-24
+8
Atsakyti
Jo
Ir vėl verkimas...Dar ant svieto Lietuvos fan scenos,nebuvo grupuotės kad tiek skustus.
2019-04-24
+15
Atsakyti
Anonimas
Idomu ka sitie b tribunos adaptuoti daro tokio kad visokeriopai agituoja uz pirotechnikos legalizavima? Ikalbineja kitu komandus fanus prisideti nors patys su visais istisai konfliktuoja, izeidineja bei puola mustis pirmai progai pasitaikius?
2019-04-24
+24
Atsakyti
Nepamiršiu niekuomet kelis benkarčiukai rėkakavo siūlydami čiulpt vėliau lauke pasiteiravau tai sako žinot čia emocijos ir panašiai. Vaikai viskas tuo pasakyta
2019-04-24
+14
Atsakyti
Burundukas
Neleisti ju i sektoriu, kuri jie paskutiniu metu buvo uzeme, yra teisingas. Stovi 20 zmoniu uzimdami 200 centriniu vietu, kodel jie nusprende pakeisti vieta visiskai neaisku. Zmones nori atsisesti centre, o jie netik, kad neleidzia, bet dar grasina...
2019-04-24
+42
Atsakyti
Linkėjimai iš Kauno
Kvieskit greičiau Kurtinaiti, tas gerai plaktuką ir vinis valdo....
2019-04-24
+18
Atsakyti
Esme
"prie sirgalių buvo pakviesti pareigūnai, o šiems atvykus, „B Tribūna“ nutarė išeiti"
2019-04-24
+8
Atsakyti
nemoksas
Tai jie niekada
2019-04-24
+20
Atsakyti
lol
Uzsinores viena diena plytas metyti, irgi ras pasiteisinimu kad tai geris :D
2019-04-24
+4
Atsakyti
Yomayo kokie dar sirgaliai? Pusė jei ne daugiau GAUNA NEMOKAMUS BIIETUS + Vilniaus krepšinio mokyklų auklėtiniams. Liudniausia kad ten vaikučiai 12-19 metų kurie vaizdžiai tariant NEMOKA FILTRUOTI BAZARO. 14-15 šaukia rusiškus matus o jis net nežino ką tai reiškia
2019-04-24
+27
Atsakyti
Cercas
Jei tai tiesa, Rytfaniams užuojauta. O klubo vadovybei reikia susitikti su B tribūna ir surasti kompromisą. Jei atvirai tai vyrai verti pagarbos, kiek buvau rungtynėse Kaune, Vilniuje, Cido (sergu už Žalgirį, Lietkabelį) arenoje jie visada atvyksta ir skanduoja (nepriklausomai nuo rezultato) Malačiai. Klubas turi vadovybę kuri privalo dirbti savo darbą juk komandą remia savivaldybė, o tai visų mūsų pinigai.
2019-04-24
-19
Atsakyti
arba
Rytas atsiribot bando nuo Birkaliniu negatyvu :)
2019-04-24
+13
Atsakyti
kazi
kas cia dedas? ryto fanu rytui nereikia? tai gal jie galetu pakeist plokstele ir giedot nauja giesme, slovinancia vainauska? nes dabar belieka tik triest i kelnes
2019-04-24
-34
Atsakyti
Tomas
Dar Adomaiti kartu su savim pasiimkit B tribunieciai ir negryzkit niekada
2019-04-24
+30
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.