Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Ryto“ prezidentas Antanas Guoga nusprendė pasitraukti iš savo pareigų, o šią žinią oficialiai paskelbė savo feisbuko profilyje.

„Tokiose rungtynėse, kai visa Lietuva palaiko „Žalgirį“, palaikau ir aš. Ir nesuprantu, kodėl turėčiau nepalaikyti – aš visada buvau ir būsiu už lietuviškas komandas ir gražų krepšinį. Jei vilniečiams tai trukdo – pasitraukiu, išsirinkite prezidentą, kuris nekenčia „Žalgirio“. Sėkmės. 

De jure, šį įrašą galima laikyti oficialiu pranešimu, jog traukiuosi iš Vilniaus „Ryto“ Prezidento pareigų „B Tribūnos“ prašymu“, – paskelbė Antanas Guoga.

Prabėgus dviem valandoms apie šią žinią oficialiai paskelbė ir „Ryto“ klubas.

„Vilniaus „Ryto“ prezidentas Antanas Guoga traukiasi iš užimamų pareigų sostinės klube. Šiandien Guoga įteikė atsistatydinimo pareiškimą ir artimiausiu metu pareigas paliks oficialiai.

Vilniaus klubas sulaukė oficialaus atsistatydinimo rašto ir artimiausiu metu, vadovaujantis klubo įstatais, bus šaukiamas klubo dalininkų susirinkimas, kuriame bus sprendžiamas prezidento atsistatydinimo iš pareigų klausimas“, – rašoma „Ryto“ pranešime.

Pokyčių klube viešai paprašė „Ryto“ sirgalių tribūna „B Tribūna“, kuri reagavo į Antano Guogos palaikymą „Žalgiriui“. Klubo prezidentas Kauno arenoje mače tarp „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ sėdėjo užsidėjęs „Žalgirio“ kepurę.

„Norime, jog jo neliktų klube. Anksčiau ar vėliau. Jeigu po vasaros situacija klube nesikeis, „B Tribūna“ visam laikui stabdys savo palaikymą ir planuos įkurti atskirą krepšinio klubą Vilniuje, kuris kiltų nuo žemiausių lygų, bet turėtų tinkamas vertybes ir nedarytų gėdos tikriems „Ryto“ fanams“, – rašoma tinklalapyje „btribuna.lt“.

Pats Guoga „BasketNews.lt“ sakė, jog palaikyti Kauno ekipą nieko blogo nemato – „Žalgirį“ jis vadina visos Lietuvos komanda.

„Žalgiris“ yra Lietuvos komanda. Aš pats esu gimęs Kaune ir kai „Žalgiris“ tokiose svarbiose rungtynėse konkuruoja su geriausia Turkijos komanda, yra didelis noras, kad laimėtų jie, – kalbėjo Guoga. – Man žalią kepurėlę užsidėti ne gėda.“

Po šios „BasketNews.lt“ paskelbtos informacijos neprabėgus nė trims valandoms, Guoga savo posto nusprendė atsisakyti.

Antanas Guoga klubo prezidentu tapo 2017 metų vasarą ir šį postą užėmė kiek mažiau nei dvejus metus. Tuomet jis į klubą atėjo po to, kai pasitraukė buvęs komandos savininkas Gedvydas Vainauskas.

Komentarai:
Ryto fanas
Juokas ima, kas ta B- tribuna,vafliu -nepraustaburniu, amoraliai besiielgenciu paaugliu gauja.Ka jie dave Rytui,ogi nieko.Kaip siubeles eina i varzybas nemokamai ir dar rytui tenka baudas moketi uz ju issisokimus. Eikit ir susikurkit savo komanda smukles lygoj... Rytas ne jusu namai,Rytas viso Vilniaus komanda. Daugelis neina i rungtynes vien del B tribunos issiokimu,pagaliau Rytas issivale!!!
2019-04-26
-11
Atsakyti
Nori rasti moterį, vieną naktį? Sveiki atvykę į >>>> www.Sexcoss.Com
2019-04-26
+2
Atsakyti
As
Geriau Guoga nebūtų pasitraukęs, o būtų išdvėsę tie 50 nepraustaburnių. Nesulaukiu kada dings tie B tribūna ir nebebus gėda eiti į Ryto varzybas
2019-04-25
+7
Atsakyti
PofkaS
I zalgiri ji :) pora limonu prisidetu, imtumem top4 vel
2019-04-25
-3
Atsakyti
Valentinas
O koki darba tas Guoga atliko Ryte? Koks buvo jo kasdienis darbas? :Ddd
2019-04-25
+7
Atsakyti
Red bitch
Bardakas tas rytas... kaip protingas zmogus buvo pasakes: "Rytas ir duobej duobe issikas"
2019-04-25
+1
Atsakyti
Vilnius
Gerai kad Antanas nešė (nereikėjo prasidėti) iš ir nuo korupcinio gudelio-nevykėlio vadybisto. Vaikų pedo lytinis išnaudojimas kyšo ir smirdi iš po mg baltic, gedvyd. vainauskinio, advok. černiausko, šimašiaus korupcinės liber. sąjūdžio šutvės. Sugadino, sušiko Vilniaus klubinio krepšinio vardą, reputaciją, įvaizdį - tai yra neatstatoma. Bandyta atsiplauti su Rytu, bet viskas nusilpo, aptilo ir išlenda Liet.ryto amžiams užtepta dėmė ir dar tamposi su vainauskine b tribūna - kuri yra svetimkūnis.

Tik visiškai atsirišus nuo lietryčio ir ryto į visiškai naujai seną pavadinimą Statyba ir su visai naujais, nesusitepusiais žmonėmis. Tik taip.
2019-04-25
+21
Atsakyti
...
O kodel adomaicio nenori ismesti, jis irgi buvo rungtynese. Sitie intelekto nepaliesti net bendrauti viesoje erdveje be izeidinmu nesugeba, elementaraus loginio mastymo kur kaip reiksti savo mintis neturi, supyke ant viso pasaulio plikabambiai buduliai :D
2019-04-25
-18
Atsakyti
Anonimas
o jam kas,prievartos nera taskyt pinigus ryto klubui,nenorit-nereikia,sekmes.
2019-04-25
+4
Atsakyti
Adw
cia visur verslas o kas ne supranta tada tegul ne komentuoja. krepsinis verslas.
2019-04-25
-2
Atsakyti
seniai ta nuo pi sa reikejo
svesiti lauk. Slysktus tipas. Partijas kas savaite keicia: nuo liberalu iki kolukieciu.
2019-04-25
-3
Atsakyti
Ir kada žmonės supras, kad Žalgiris yra visos Lietuvos komanda :)
2019-04-25
+11
Atsakyti
Ernestas
noreciau paziuret i ju sukurta komanda is pasalpu kurias gauna , tikrai jie invalidai yra.
2019-04-25
+3
Atsakyti
Hahahaaa
Zalgiris kaip troleibusas :D
2019-04-25
-1
Atsakyti
djgaffer
Raudonkurwiu urodu gyvenimas buti uzpliuchintiems savo apgailetinos komandos vadovu Va cia tai tikra parodija raudoniems suskreteliams

Karma is a bitch!
2019-04-25
+6
Atsakyti
Napalm
Sirdis dziaugiasi. Tokie dalykai yra absoliutus spjuvis i charia rytfaniams. Galima juoktis ir raudonos parodijos apgailetino zaidimo, komandos legionieriu pastovaus apsisikimo, bet kartiozniko virazai yra auksciausias pilotazas kaip reikia tyciotis is savo komandos fanatiku. Cia raudonskuduriniams likimas atsuko subine uz visa ta mesla kai sitie gaidenos islenda i eteri kai zaidzia Zalgiris Eurolygoje. Siaip tai nenustebino kartioznikas nes jau praeita sezona ketvirfinalyje su Oly istisai sedejo Zalgirio arenoje su Zalgiriu marskineliais. Nesustok, Antanai, galutinai isniekink rytfaniu psichika. Jie to laukia nes ju karma yra kenteti nuo Zalgirio visom prasmem:DD
2019-04-25
-8
Atsakyti
Blue white boys
cia kaip selas. atsisveikina ir gryzta po menesio kai atsiciuhina
2019-04-25
+16
Atsakyti
Muahahahaa
Tiesiog pateisino projekto varda. Kas ka nori ta ir daro su juo. Kas tikroji k***a a, rytfaniukai? :D
2019-04-25
+8
Atsakyti
Guoga
tai ateina tai iseina
2019-04-25
+6
Atsakyti
Bnewsas komentarus trina už tiesą :D Juokinga tiesiog :D Faktas tik vienas, kad jeigu ne Guoga, tai senai komjaunimo projektas būtų bankrote. O šitie išsirengę vaikpalaikiai manau anksčiau ar vėliau gailėsis, jog taip viešai apšmeižė pokerista :D
2019-04-25
+19
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
83,4
Pelno taškų: 83,4
Taiklumas: 49,0%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 100
Blogiausias pasiekimas: 59
Daugiausia pelno: Dominique Sutton