Nuotr.:

Buvusi NBA ir Čikagos „Bulls“ žvaigždė Dennisas Rodmanas turi rimtų nemalonumų.

ABC žinios praneša, jog buvęs krepšininkas buvo pričiuptas vaizdo kamerų kaip kartu su savo bičiuliais bando išnešti bei niokoti sveikatingumo centro „Vibes Hot Yoga“ nuosavybę.

Centro darbuotojai teigė, kad Rodmanas su kompanija buvo pasirodęs du kartus per pastarąją savaitę, o kartu su jais laiką leido ir buvusi „Vibes“ darbuotoja. Tuo metu bendrasavininkė Eva Verdult tikino, kad visi jie įėjo į patalpas, kuomet centras buvo užsidaręs ir baigęs darbo valandas.

Vis tik personalas dar nebuvo palikęs darbovietės ir teigė, jog nuo Rodmano dvelkė alkoholiu bei cigaretėmis, o be to jis nerišliai kalbėjo ir prašė nemokamo botokso, mainais siūlydamas vieną iš šešių turėtų mobiliųjų telefonų.

Rodmano kompanija taip pat paliko raštelį, kuriame teigiama: „Stabtelėjome čia 16 val. 27 min. Ačiū, kad leidote būti mums tokiais, kokie esame. Nesulaukiame vėl susitikti!“.

Įraše matoma, jog su Rodmanu buvusi moteris įsideda prekes į savo krepšį, o su Rodmanu krištolo dirbinį nešęs vyras jį tiesiog išmeta ir sudaužo.

Verdult kreipėsi į policiją bei pridėjo, kad patirti nuostoliai siekė 4 tūkst. JAV dolerių. Susisiekus su Rodmano advokatu, šis davė lakonišką atsakymą, teigdamas, jog praėjo per mažai laiko, kad galėtų duoti komentarą.

ABC žinių reportažas:

Komentarai:
Anonimas
Retards
2019-05-11
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.