Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vyriausiojo trenerio vis dar ieškantis Los Andželo „Lakers“ klubas turi naują kandidatą.

Šį sezoną metamos baudos

70%
16,3
Pataiko: 16,3
Taiklumas: 69,9%
Vieta lygoje: 24
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: LeBron James

Pranešama, kad Kalifornijos klubo vadovai turės interviu su šių metų balandį Memfio „Grizzlies“ ekipos atleistu J.B. Bickerstaffu.

Taip pat pridedama, jog „Lakers“ buvo susitikę ir su praeityje Indianos „Pacers“ bei Orlando „Magic“ klubuose dirbusiu Franku Vogeliu.

Bickerstaffas Memfio komandą treniravo nuo 2017-ųjų ir per 145 susitikimus iškovojo 48 pergales, tačiau suklupo 97 sykius.

Šį sezoną Memfio klubas iškovojo 33 pergales ir patyrė 49 pralaimėjimus ir Vakarų konferencijoje liko tryliktas.

2015-2016 m. sezono įkarštyje Bickerstaffas stojo į Hjustono „Rockets“ vyriausiojo trenerio vietą. Iki tol jis asistentu dirbo toje pačioje „Rockets“, Minesotos „Timberwolves“ ir Šarlotės „Bobcats“ ekipose.

Komentarai:
Kv
Lebrono gerbejams- besvarstant kas geresnis, ar taip zaidejai ir kt.nenorejo zaisti su jordanu ? Tai buvo tikslas, garbe ir svajone, o muo lebrono bega kaip velniai nuo kryziaus...vien kuno neuztenka-asmenybe...
2019-05-11
-4
Atsakyti
Ale Hiustono Rokets treniravo. gal ir neblogas treneris. vadinasi jam truksta tik klubo su aukstais tikslais ir gerais zaidejais.
2019-05-10
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.