Nuotr.:

Sekmadienį Izraelio čempionate įvyko Tel Avivo miesto derbis tarp „Maccabi“ (25-6) ir „Hapoel“ (13-18), o jame netrūko aistrų.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
8,7
Pataiko: 8,7
Taiklumas: 33,6%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Scottie Wilbekin

„Maccabi“ išplatino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip rungtynių metu „Hapoel“ fanas įžeidinėja Tel Avivo ekipos kineziterapeutą Alexey Peismaną, o vėliau jam porą kartų smūgiuoja.

Į šį incidentą arenos apsaugos darbuotojai neįsikišo ir sirgalius toliau liko stebėti dvikovą.

Peismanas po dvikovos pateikė pareiškimą policijai.

Mačo metu netrūko daugiau incidentų: „Maccabi“ gynėjas DeAndre Kane'as „Hapoel“ fanų buvo apmėtytas daiktais bei apspjautas, o tuomet, kai krepšininkas spjovė atgal į tribūnas, teisėjų sprendimu buvo pašalintas iš aikštės.

Šį mačą „Maccabi“ laimėjo per pratęsimą 85:76, o dėl mačo metu įvykusių incidentų nugalėtojų komandos treneris Ioannis Sfairopoulos atsisakė dalyvauti spaudos konferencijoje.

Komentarai:
Norite surasti moterį vienai nakčiai? Sveiki atvykę į >>>>> www.Sexcoss.Com
2019-05-14
-4
Atsakyti
Blemba
Hitleri kur tu kai taves labiausiai reikia :D
2019-05-13
+2
Atsakyti
4t4qt4
Man tai tie pietieciai, rytieciai natrodo labai normalus.
2019-05-13
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.