Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Kauno „Žalgirio“ sunkusis krašto puolėjas Aaronas White’as su oficialiai Eurolygos svetainei prognozavo, kas taps finalo ketverto laimėtoju ir kuris žaidėjas gaus MVP apdovanojimą.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
78,1
Pelno taškų: 78,1
Taiklumas: 48,8%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 98
Blogiausias pasiekimas: 43
Daugiausia pelno: Brandon Davies

Pirmajame pusfinalyje susikaus Stambulo klubai: „Fenerbahče“ ir „Anadolu Efes“. Tuo metu antroje pusfinalio kovoje grumsis Maskvos CSKA ir Madrido „Real“.

„Manau, kad pirmajame pusfinalyje nugalės „Fenerbahče“. Jie turi šiek tiek daugiau patirties, finalo ketverte žaidžia jau penktąjį sezoną iš eilės, reguliariajame sezone užėmė pirmąją poziciją, todėl turėtų patekti į finalą“, – pasisakė White’as.

„Antrojo pusfinalio rungtynės tikrai bus įdomios. Manau, kad tas, kuris laimės šį pusfinalį, taps čempionu. Renkuosi CSKA. Jie šiuo metu yra geros formos“, – savo nuomonę reiškė White’as.

Taip amerikietis į finalą nusiuntė Rusijos ir Turkijos čempionus, o lemiamoje kovoje prognozuoja CSKA triumfą.

„Manau, kad finalą laimės CSKA. Kaip ir „Fenerbahče“, jie finalo ketvertuose žaidė daugybę kartų, todėl turi patirties, kuri jiems padės“, – sakė White’as.

CSKA komandos triumfą taip pat regi ir Nemanja Gordičius bei Keihas Langfordas, o Michaelas Rollas, Vincentas Poirier ir Jordanas Mickey nurodė, kad čempionu turėtų tapti Madrido „Real“.

Rinkdamasis galimą finalo ketverto naudingiausią krepšininką, „Žalgirio“ puolėjas White’as ištarė Nando De Colo pavardę.

„Prognozuoju, kad MVP taps Nando De Colo. Jis yra svarbiausias CSKA žaidėjas, priima daug sprendimų, dažnai turi kamuolį, todėl jis yra mano kandidatas tapti finalo ketverto MVP“, – prognozavo žalgirietis.

Poirier ir Rollas MVP prognozuoja Facundo Campazzo, Mickey – Walteriui Tavarsesui, Pau Ribas – Willui Clyburnui, Gordičius ir Keithas Langfordas – Cory Higginsui.

Komentarai:
prie nevėžio
Stipriai apsiriko Aronas.
2019-05-16
+7
Atsakyti
Anonimas
greičiausiai ir pats į CSKA keliaus, kad čia tokias prognozes mėto keistas
2019-05-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Aaron White

Aaron  White
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: PF
Amžius: 26
Ūgis: 206 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: JAV