Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu prieš finalo ketvertą Vitorijoje pasidžiaugė pirmenybių progresu.

„Europos krepšinis dar niekada nebuvo tokioje geroje pozicijoje. Per pastaruosius trejus metus mes savo pajamas padidinome 2,4 karto. Tapome saugi, patikima ir galinga platforma transliuotojams bei komerciniams partneriams. 

Žvelgiame į ateitį ir esame laimingi, kad prie mūsų prisijungs Vilerbano bei Miuncheno komandos. Pasieksime naujas teritorijas, o taip pat – ir auditorijas. 

Į mūsų arenas ateina 2,1 mln. sirgalių, Eurolygos rungtynės transliuojamos beveik 200 valstybių, o mūsų skaitmeninės platformos gerina rekordus“, – sakė 60-metis ispanas Bertomeu.

Eurolygos finalo ketvertas prasidės rytoj, penktadienį. Pusfinaliuose tarpusavyje susikaus Stambulo „Fenerbahče“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ (penktadienį 19 val.) bei Madrido „Real“ ir Maskvos CSKA (22 val.).

Finalų diena bus surengta sekmadienį. Kova dėl 3 vietos startuos 18.30 val., o finalas prasidės 21.30 val.

Komentarai:
Lauris
galetu pagerinti transliaciju kokybe ir top10 irgi labiau pasistengti
2019-05-16
+6
Atsakyti
Karolis
Labai smagu. Atitinkamai turi augti premijos už pergales. Jei nori stiprinti lygą tai reikia remti komandas su mažiausiais biudžetais. Tada konkurencingumas kiltų labiausiai. Gal vien už dalyvavimą ir transliacijas reiktų premijas skirti. Jei visiem klubam po 1mln vien už dalyvavimą duotų, tokiem kaip zvezda, gran canaria, darussafaka išeitų neblogai pasistiprinti prieš sezoną. Juk jų biudžetai tik 3-6mln. Tam pačiam Žalgiriui 1 milijonas leistų daug.
2019-05-16
+2
Atsakyti
Eurolyga
vistiek niekaip nesugeba normalaus eurolygos appso sukurt
2019-05-16
+6
Atsakyti
Anonimas
puiku, laikas didint premijas klubams.
2019-05-16
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.